Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. apríla 2021, 20:35
Čas čítania 0:38
Dominik Vetrák

Yasuke je prvý černošský samuraj v Japonsku, ktorý bojuje s robotmi a mysterióznymi silami

Yasuke je prvý černošský samuraj v Japonsku, ktorý bojuje s robotmi a mysterióznymi silami
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY YASUKE
Uložiť Uložené

Netflix už čoskoro uvoľní anime založené na skutočných udalostiach.

Pred rokom a pol sme informovali o tom, že dnes už zosnulý Chadwick Boseman stvárni prvého afrického samuraja Yasukeho. Chadwick nás však navždy opustil. Netflix ešte pred jeho smrťou začal s prípravami vlastného animovaného seriálu s názvom Yasuke.

Hlavnú postavu nahovoril talentovaný LaKeith Steinfeld (Judas and the Black Messiah), ktorý zároveň plnil rolu producenta. 

Odporúčané
The Invincible je animovaný seriál, v ktorom záporáci trhajú superhrdinom hlavy a neprežijú ani hlavné postavy The Invincible je animovaný seriál, v ktorom záporáci trhajú superhrdinom hlavy a neprežijú ani hlavné postavy 1. apríla 2021, 14:44

Anime zachytí príbeh Yasukeho, ktorý sa postupne mení z otroka na samuraja bojujúceho za Japonsko a odstránenie starých zvykov. Neskôr sa však utiahne do civilného sveta. Jeho osud ho však znova nájde, a tak opäť musí bojovať proti zlu. Tentoraz však bude čeliť aj nadprirodzeným bytostiam. 

Domov
Zdieľať
Diskusia