Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. marca 2021, 14:23
Čas čítania 0:40
Daniel Mikolášik

Od premiéra čakáme viac ako to, že týždeň nebol na Facebooku. Reakcia moderátora Závodského baví internet

POLITIKA IGOR MATOVIČ MICHAL ŠIPOŠ
Uložiť Uložené

Moderátorovi Braňovi Závodskému nezostalo nič iné, len zalamovať rukami.

Hosťom dnešnej diskusnej relácie Rádia Expres Braňo Závodský Naživo bol predseda poslaneckého klubu OĽaNO Michal Šipoš. Ten hovoril nielen o napätej situácii v koalícii, ale aj o údajnej pozitívnej zmene v správaní premiéra Igora Matoviča.

Odporúčané
To, čo písal Marian Kočner do správ, je hnus. Vďaka komunikácii ale vieme, ako funguje jeho svet, hovorí Braňo Závodský (Rozhovor) To, čo písal Marian Kočner do správ, je hnus. Vďaka komunikácii ale vieme, ako funguje jeho svet, hovorí Braňo Závodský (Rozhovor) 17. septembra 2019, 15:26

V relácii tvrdil, že jeho komunikácia sa zmenila, čoho dôkazom má byť to, že už týždeň nezverejnil žiadny status na Facebooku, za ktoré ho verejnosť, ale aj koaliční partneri či opozícia pravidelne kritizujú.

„Myslím si, že aj to je určité gesto,“ povedal a dodal tiež, že jedna tlačová konferencia by nemala byť dôvodom na demisiu premiéra. Pri obhajovaní Matoviča s tým, že už týždeň nič nepridal na sociálnu sieť, však u nekompromisného moderátora Braňa Závodského neuspel.

„Fú. Trošku ste ma teraz rozosmiali, pán predseda Šipoš, že pán predseda vlády je taký statočný, že už týždeň, celý týždeň nebol na sociálnej sieti. Radšej to dajte bokom, toto by som nehovoril. Od premiéra by sme mohli očakávať viac,“ reagoval moderátor Rádia Expres. Na jeho reakcii sa baví aj internet, zostrih z relácie zdieľala aj známa satirická stránka Zomri.

Domov
Zdieľať
Diskusia