Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. marca 2021, 10:44
Čas čítania 5:08
Richard Balog

Toto je 10 najlepších módnych influenceriek zo Slovenska a z Česka

Toto je 10 najlepších módnych influenceriek zo Slovenska a z Česka
Zdroj: Instagram / @pepamack, @andicsinger & @veruchick
MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Inšpiruj sa outfitmi žien, pre ktoré móda už dávno nie je len hobby.

Kvalitnú módnu inšpiráciu už dávno nemusíš „loviť“ len v zahraničných vodách. Slovenky a Češky totiž nie sú len atraktívne, ale v priebehu posledných rokov si vybudovali aj vycibrený módny vkus.

V nasledujúcich riadkoch nájdeš 10 najštýlovejších žien z našich končín, ktorých outfitmi sa môžeš inšpirovať pri takmer každej príležitosti. Samozrejme, do výberu sa nezmestili mnohé influencerky, ktoré majú módu v malíčku, ale tešiť sa môžeš na Petru Mackovú, Michaelu Kocianovú, ale aj Andy Csingerovú či Moniku Marešovú.

Odporúčané
Obrovské kožené kapucne, chlpaté snehule Miu Miu či ochranné štíty Dolce & Gabbana. Vybrali sme najlepšie momenty z týždňov módy  Obrovské kožené kapucne, chlpaté snehule Miu Miu či ochranné štíty Dolce & Gabbana. Vybrali sme najlepšie momenty z týždňov módy 13. marca 2021, 19:48

 Petra Macková  @pepamack

Slovenka, ktorá prerazila ďaleko za našimi hranicami – u protinožcov v Austrálii – a svojím módnym vkusom si získala už viac ako milión sledovateľov na Instagrame. Petra je v našich očiach samostatnou kategóriou, a to nielen vďaka skvelým outfitom, ale aj prirodzenému prejavu, ktorý milujeme.  

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Petra (@pepamack)

Väčšina outfitov štíhlej tmavovlásky sa nesie na vlnách čistých a jednoduchých línií, ktoré dopĺňa o high-end doplnky v podobe slnečných okuliarov, šperkov alebo kabeliek. V skratke, Petra vyzerá skvelo vo všetkom, čo si oblečie, a za posledné roky nám predviedla kvantum podarených kombinácií, ktorými sa pokojne môžeš inšpirovať. 

Ako sa dostala k móde, prezradila ešte v roku 2019 redakcii magazínu Top Fashion„Už ako malá som sa rada fintila. Neskôr ma začalo baviť kombinovanie oblečenia a po príchode do Austrálie sa k tomu pridalo aj fotografovanie. Nová krajina, atmosféra, ale aj klíma sa pre mňa stali obrovskou inšpiráciou. Spojenie mojej starej záľuby – módy – a novej v podobe fotografovania sa pre mňa stalo ďalšou zaujímavou výzvou.“

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Petra (@pepamack)


Andy Csinger  @andicsinger

Veľmi podobný príbeh má aj Andy, ktorá spoločne s partnerom Theom dlhý čas žila v Austrálii, odkiaľ sa v priebehu minulého roka presťahovali naspäť do Európy. Popri rekonštrukcii domu na juhu Talianska však sympatická influencerka nezanevrela ani na módu a pravidelne nás zásobuje jednoduchými, ale hravými outfitmi. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ANDY CSINGER (@andicsinger)

Vďaka štíhlej postave na Andy vyzerajú skvelo obtiahnuté džínsy v kombinácii s krátkymi topmi, ale rovnako aj voľné šaty, čo naplno využíva vo svoj prospech a inšpiruje viac ako 700-tisíc sledovateľov. Pridáš sa k nim aj ty? 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ANDY CSINGER (@andicsinger)


 Alexandra Sedláčková  @alexsedlackova

Veľkou inšpiráciou je pre nás i Alex Sedláčková, ktorá začínala s blogovaním a dnes patrí medzi najlepšie módne influencerky na území našich dvoch krajín. Nikdy sme sa netajili tým, že atraktívna plavovláska patrí medzi naše obľúbenkyne a pravidelne sa objavuje aj v našich súhrnoch najzaujímavejších outfitov z domácich ulíc. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Alexandra Sedláčková ♡ (@alexsedlackova)

Tým, že Alex nemá úplne vyhranený štýl, ako napríklad @pepamack, tak na jednom zábere ju môžeš vidieť v sofistikovanej róbe z dielní tuzemskej značky LAFORMELA a na druhom v športových kúskoch s teniskami na nohách. V oboch prípadoch však vyzerá skvelo a, úprimne povedané, nevieme si vybrať, v akej polohe sa nám česká influencerka páči viac... 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Alexandra Sedláčková ♡ (@alexsedlackova)


 Zuzana Stráská  @zuzanastraska

Zuzana je našim srdciam a módnemu vkusu mimoriadne blízka, a to nielen preto, že často vyzerá ako škandinávska blogerka. Kreatívna konzultantka pre magazín Top Fashion a zároveň mama na plný úväzok zvláda aj všetky aktuálne trendy ľavou zadnou a prezentuje ich s nesmiernou ľahkosťou, a to či už ide o masívne čižmy značky Bottega Veneta, zvonové nohavice, alebo o nadrozmerné pánske saká. 

Domov
Zdieľať
Diskusia