Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Slovenská sporiteľňa.
15. marca 2021, 18:30
Čas čítania 0:29
Sponzorovaný obsah

Je lepšie investovať do kryptomien, alebo akcií či dlhopisov? Spýtali sme sa odborníka

REFRESHER BITCOIN INVESTOVANIE KRYPTOMENY
Uložiť Uložené

Viac o investičnom sporení sa dozvieš v novej reportáži.

Ak necháš svoje peniaze len tak ležať na účte, o rok si za ne kvôli inflácii kúpiš menej ako dnes. Investovanie je jedným zo spôsobov, ako svoje peniaze pred infláciou ochrániť a navyše k tomu aj niečo zarobiť.

V reportáži nám odborník vysvetlil, aký je najlepší spôsob investovania pre začiatočníkov, aké riziká investovanie prináša a koľko rokov treba investovať, aby sa dostavil výsledok.

Vďaka moderným aplikáciám je dnes oveľa jednoduchšie začať s investovaním. Každý klient Slovenskej sporiteľne má možnosť investovať cez aplikáciu George, a to už s minimálnou sumou 20 eur mesačne.

Veľkou témou medzi Slovákmi je posledné roky investícia do kryptomien. Hodnota jedného bitcoinu vo februári prekročila hranicu 50-tisíc dolárov. Rozmýšľajú nad takouto formou investovania Slováci? Aj to sa dozvieš v reportáži.

Domov
Zdieľať
Diskusia