Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. marca 2021, 12:04
Čas čítania 1:36
Jakub Paulík

Richard Sulík: Matoviča funkcia premiéra veľmi zmenila. Za 12 rokov vraj toľko útokov nezažil ani od Roberta Fica

NEWS RICHARD SULÍK
Uložiť Uložené

Richard Sulík tvrdí, že za testovanie sme zaplatili 280 miliónov eur, čo mohli byť 4 nové regionálne nemocnice. Na riešenie krízy s Igorom Matovičom bude čakať do stredy.

Richard Sulík v televízii TA3 povedal, že premiér o ňom hovorí nepravdy. SaS vraj nechce, aby boli predčasné voľby, nechce povaliť vládu a nebola ani proti prijatiu vakcíny Sputnik V na Slovensku. Prekáža im však spôsob vládnutia Igora Matoviča. „Krajina sa neriadi cez Facebook,“ kritizuje Richard Sulík premiéra.

Nie je si ani istý tým, kedy premiér krajinu riadi, pretože tretinu času venuje podľa neho písaniu statusov na Facebooku a tretinu vyvolávaniu konfliktov. Osobné útoky vraj dokázal celý rok tolerovať, no pohár pretiekol, keď ho premiér začal spájať s vraždou Jána Kuciaka

To sa dá inak riešiť, ako že ma nazve idiotom a pošle kopať tisícky hrobov.“ Počas rokovania vlády si to s premiérom vraj išiel vydiskutovať za zatvorené dvere. „Nebolo to tak vulgárne, ako keď on mne povedal, že som idiot.“ Igor Matovič totiž v Sobotných dialógoch RTVS tvrdil, že bol k nemu Sulík na rokovaní vulgárny. „Veľmi jasne som mu povedal, čo si myslím,“  tvrdí Sulík.

Domov
Zdieľať
Diskusia