Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. februára 2021, 21:02
Čas čítania 2:38
Daniel Mikolášik

Influenceri na Clubhouse hodnotili tínedžerky, podľa novinárky Hanzelovej ich však len urážali. Bola to chyba, tvrdí Pil C

OSOBNOSTI CLUBHOUSE INFLUENCERI
Uložiť Uložené

Polhodina trápnosti a urážania báb, reagovala novinárka Zuzana Kovačič Hanzelová. Niektorí influenceri sa napokon za urážky ospravedlnili.

Pomerne nová sociálna sieť Clubhouse po celom svete zažíva nesmierny úspech, a to aj napriek tomu, že je ešte stále len v beta verzii. Jej čaro spočíva okrem jedinečnej funkcionality, založenej primárne len na hlase, aj v obmedzenom prístupe. Vstup je povolený iba na pozvánku a zatiaľ je aplikácia dostupná len na zariadeniach s operačným systémom iOS.

Odporúčané
Prečo má nová sociálna sieť Clubhouse potenciál stať sa hitom Prečo má nová sociálna sieť Clubhouse potenciál stať sa hitom 25. januára 2021, 19:59

Kreativita Slovákov nepozná hraníc a za pár týždňov fungovania sme okrem klasických rozhovorov alebo diskusií na určité témy mohli byť svedkami aj veľmi originálnych diskusných ,,miestností", ako napríklad Hood Hľadá Talent.

Clubhouse
Zdroj: Clubhouse

V nej raperi ako Pil C, Majk Spirit, Separ či organizátor Hip Hop Žije Mário Biháry hľadali nádejné rapové talenty. Úlohou súťažiacich bolo postaviť sa proti sebe vo virtuálnom hudobníckom súboji a podať čo najlepší výkon.

Niektorí z porotcov Hood Hľadá Talent sa však rozhodli paralelne si založiť aj o niečo kontroverznejšiu miestnosť, kde však už nehodnotili talent. Roomka niesla názov Miss Clubhouse a išlo o pokračovanie predchádzajúcich miestností „Hodnotíme dievčatá“.

Ako hodnotenie dievčat prebiehalo?

Miestnosť mala, ako v každom clubhousovom talku, svojich moderátorov na stagei. Tentokrát to boli Pil C, Expl0ited, Krištof Králik, Juro Danko, Vladimír Klein a Ben Arvay, ktorí boli v tomto prípade porotcovia hodnotiaci dievčatá. Poväčšine išlo o tínedžerky, ktoré sa do „súťaže“ zapojili tým, že sa prihlásili o slovo. 

Domov
Zdieľať
Diskusia