Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. februára 2021, 13:22
Čas čítania 0:47
Viktor Kniš

Sulík hasil Nicholsonovej spor pred koaličnými partnermi. Možno sa bude musieť verejne ospravedlniť

NEWS RICHARD SULÍK
Uložiť Uložené

Lucia Ďuriš Nicholsonová zo strany SaS vyvolala spor týkajúci sa údajne stratenej miliardy eur. Tvrdí, že za stratené eurofondy môže predsedníčka Za ľudí Veronika Remišová.

Lucia Ďuriš Nicholsonová zo strany SaS vyhlásila, že Slovensko prišlo z eurofondov nenávratne o miliardu eur, pretože do konca roka 2020 nezabezpečilo realokáciu v Európskom fonde regionálneho rozvoja. Na vine je podľa nej ministerka pre investície Veronika Remišová. Tá sa voči jej tvrdeniam ohradila a tvrdí, že Slovensko o peniaze neprišlo, len ich presunulo na boj s koronavírusom. 

Podľa portálu Aktuality.sk sa Richard Sulík ospravedlnil za svoju kolegyňu Nicholsnovú na koaličnej rade. Sulík sa dnes spojí s europoslankyňou, aby si celú záležitosť prešli a v prípade pochybení bude žiadať verejné ospravedlnenie Veronike Remišovej. 

Do sporu sa zapojil už aj Igor Matovič, ktorý tvrdí, že Nicholsonová a Cigániková klamú. „Zaujímavé, že sa o tak vážnom zlyhaní dámy nezverili najprv rovno Veronike. Zrejme preto, lebo by sa aj niečo dozvedeli o téme, ktorej vôbec nerozumejú,“ uviedol Igor Matovič na adresu kolegýň. 

Domov
Zdieľať
Diskusia