Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
30. januára 2021, 17:10
Čas čítania 1:07
Daniel Mikolášik

Fico ťa držal za ruku, financoval a kryl. Nie si Kráľ Slnko, odkazuje Danko Pellegrinimu

POLITIKA ANDREJ DANKO PETER PELLEGRINI
Uložiť Uložené

„Veľa vecí ostane medzi nami, Peter. A len ty vieš, prečo si letel do Drážďan,“ pripomenul Pellegrinimu jeho niekdajší koaličný partner.

Predseda mimoparlamentnej strany SNS Andrej Danko sa pripomína takmer 5-minútovým videom na Facebooku, ktoré celé venoval bývalému premiérovi a aktuálnemu šéfovi mimoparlamentného Hlasu. Jeho niekdajší koaličný partner tvrdí, že Pellegrini nehovorí pravdu vo veci referenda o predčasných voľbách, ktoré plánuje.

Danko tvrdí, že Pellegrini by mal verejnosti preukázať, z čoho financuje stranu a z čoho chce financovať referendum. Máš úžasný Boží dar. Keď sa usmievaš, ľudia si vždy myslia, že hovoríš pravdu. No len ty a ja vieme, že vo veci referenda to tak nie je,“ začína vo videu Danko. Upozorňuje, že SNS zbiera podpisy na referendum už od leta a vraj ponúkla Hlasu aj Smeru rozšírenie petičného výboru. 

„Napriek tomu som verejne vyhlásil, že sa teším, že si zvolal okrúhly stôl. Robíš to však zase tak, že sa snažíš pôsobiť, že to nie je politika, pričom si túto tému prisvojuješ. Nepochopil som, prečo robíš vyhlásenie, že nikto nič nerobí,“ vyčíta Pellegrinimu Danko a tvrdí, že ignoruje Smer a SNS.

Odporúčané
S odchodom do Pellegriniho Hlasu nechal Peter Žiga v Smere aj miliónové kauzy. Vratky DPH nie sú zďaleka jediný problém S odchodom do Pellegriniho Hlasu nechal Peter Žiga v Smere aj miliónové kauzy. Vratky DPH nie sú zďaleka jediný problém 17. decembra 2020, 12:21

„Nesmieš však zabudnúť, že bez Roberta Fica by si nebol nikdy predsedom vlády. Mrzí ma, aký slovník použil Robert Fico, nespoznávam ho v poslednom období. Ale prečo by sme sa mu mali čudovať? On ťa financoval, on ťa držal za ruku, on ťa kryl a pomáhal,“ pokračuje bývalý predseda NR SR.

Domov
Zdieľať
Diskusia