Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. januára 2021, 21:08
Čas čítania 0:43
Dominik Vetrák

Michael B. Jordan by sa rád vrátil. Stane sa z neho v pokračovaní nový Black Panther?

FILMY A SERIÁLY BLACK PANTHER: WAKANDA FOREVER
Uložiť Uložené

Hollywoodský herec tvrdí, že je tu vždy možnosť, ako by sa jeho postava mohla vrátiť.

Na konci Black Panthera zomrel Killmonger hraný Michaelom B. Jordanom. Jeden z najlepších marveláckych záporákov bol v komunite a medzi divákmi veľmi obľúbený, a tak viacerí dúfali, že ho Marvel nejakým spôsobom oživí.

Po smrti Chadwicka Bosemana ako herca pre postavu Black Panthera si veľa ľudí želalo, aby ho nahradil práve Jordan. Nakoniec, vo filme sa Killmonger aj na chvíľu stal ochrancom a kráľom Wakandy.

Odporúčané
Február nám v karanténe spríjemnia očakávané filmy od Netflixu a HBO. Uvidíme Toma Hanksa, Zendayu či Toma a Jerryho Február nám v karanténe spríjemnia očakávané filmy od Netflixu a HBO. Uvidíme Toma Hanksa, Zendayu či Toma a Jerryho 29. januára 2021, 13:39

Samozrejme, jeho charakter, motivácie a ciele by sa museli zmeniť, no to by nebolo ťažké. Rovnako by nebolo ťažké priviesť ho späť k životu. Marvel sa totiž hrá s alternatívnymi realitami, cestovaním v čase a všetkým možným, takže je návrat Killmongera celkom reálny. Potvrdil to aj samotný herec v rozhovore pre People.

Spoločne s ostatnými hercami vytvorili silnú partiu a chýbajú mu. Navyše ho so značkou spája Chadwick Boseman, s ktorým bol dobrý priateľ. Jordan je kvalitný herec a v rámci Marvel Cinematic Universe predstavil úžasnú postavu. Lepšieho náhradníka za Bosemana a jeho T’Challu fakt nepoznáme. Sám by sa do tohto sveta rád vrátil, takže sa nečuduj, ak sa tak v dohľadnej dobe skutočne stane.

Anketa:
Chcel by si, aby sa Michael B. Jordan/Killmonger stal novým Black Pantherom?
Áno
Nie (do komentára napíš, kto by sa ním podľa teba mal stať)
Áno
87 %
650 Hlasov
Nie (do komentára napíš, kto by sa ním podľa teba mal stať)
13 %
101 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia