Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. januára 2021, 9:13
Čas čítania 0:46
Richard Balog

Čierny drevený obklad v kombinácii s kameňom na fasáde ako kontrast k modernému interiéru, ktorý obýva mladá rodina

Čierny drevený obklad v kombinácii s kameňom na fasáde ako kontrast k modernému interiéru, ktorý obýva mladá rodina
Zdroj: Kerri Fukui
KULTÚRA
Uložiť Uložené

Po dlhšom čase kvôli kvalitnej architektúre opúšťame územie Slovenskej, respektíve Českej republiky.

V domácom prostredí síce vzniká čoraz viac kvalitnej architektúry, avšak z času na čas sa stále radi pozrieme aj na zahraničnú tvorbu s odlišným charakterom. Tieto podmienky dokonale spĺňa „Meadow Haus“ zasadený v lyžiarskom stredisku Park City v štáte Utah. 

Viacpodlažný dom je novým domovom pre rodinu, ktorá kvôli aktívnemu spôsobu života túžila po zmene a slnečné Silicon Valley v Kalifornii vymenila za horské prostredie východne od Salt Lake City. 

Odporúčané
Bývanie zasadené do panenského prostredia v Krkonošiach je príkladom harmónie medzi človekom a prírodou   Bývanie zasadené do panenského prostredia v Krkonošiach je príkladom harmónie medzi človekom a prírodou 16. januára 2021, 18:25

Majitelia zverili svoje predstavy architektom z ateliéru Klima Architecture, ktorí ich v priebehu niekoľkých mesiacov premenili na skutočné bývanie snov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia