Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. januára 2021, 15:21
Čas čítania 0:51
Adam Novosad

Conor McGregor sa vracia do UFC už tento víkend. Kde a kedy si môžeš zápas pozrieť?

ŠPORT CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Na ostrove v Abu Zabí onedlho vypukne UFC 257.

Na exotickom ostrove v Abu Zabí cez víkend zase raz vypukne šialenstvo s názvom UFC. Tentokrát pôjde o dlho očakávanú udalosť, lebo do klietky sa vracia kontroverzný Ír Conor McGregor, ktorý sa po druhý raz postaví Dustinovi Poirierovi. Obaja sa stretli v roku 2014, keď Írovi trvalo menej ako dve minúty, kým Poiriera poslal pod sprchy vďaka technickému knockoutu, píše CBS.

Odkedy Poirier prehral s McGregorom, ťahá impozantnú šnúru 10 víťazstiev a len dvoch prehier. Ír sa do klietky vracia po roku, pretože v januári 2020 rovnako štartoval úvodné UFC podujatie, v ktorom rovnako technickým knockoutom porazil Donalda Cerrona. V tomto prípade sa McGregor a Poirier pobijú v kategórii ľahkej váhy.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Conor McGregor Official (@thenotoriousmma)

Štart UFC 257 je v tejto chvíli naplánovaný na neskorú sobotňajšiu noc, respektíve veľmi skoré nedeľňajšie ráno, informuje SvetMMA.15 minút po polnoci mal na televízii Premier Sport začínať priamy prenos celého turnaja, ale aktuálne sa šepká o presune súboja českého bojovníka Makhmuda Muradova s Andrewom Sanchezom na hlavnú kartu podujatia, čo by jeho súboj pravdepodobne presunulo na neskorší čas.

Odporúčané
Slovensku Adrianu, ktorá zomrela na ostrove Bali, mal zabiť jej bývalý priateľ. Chorobne žiarlil a prenasledoval ju Slovensku Adrianu, ktorá zomrela na ostrove Bali, mal zabiť jej bývalý priateľ. Chorobne žiarlil a prenasledoval ju 22. januára 2021, 13:50

Na základe pôvodného plánu mal Čech Muradov bojovať ako tretí v poradí okolo pol druhej či druhej ráno, ale s prípadným presunom sa môže priblížiť k štartu hlavného súboja večera. Ten medzi McGregorom a Poirierom môžeme očakávať okolo šiestej hodiny ráno, avšak treba rátať s prípadným meškaním, ktoré sa na takýchto obrovských podujatiach vedia vyskytnúť.

Domov
Zdieľať
Diskusia