Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. januára 2021, 13:50
Čas čítania 0:30
Tímea Krauszová

Slovensku Adrianu, ktorá zomrela na ostrove Bali, mal zabiť jej bývalý priateľ. Chorobne žiarlil a prenasledoval ju

NEWS VRAŽDA
Uložiť Uložené

Predčasnú smrť zrejme zapríčinila chorobná žiarlivosť.

Len prednedávnom sme ťa informovali o smrti mladej Slovenky. Išlo o 29-ročnú Adrianu S., ktorá žila v prenajatom dome v meste Denpasar na Bali. Nájsť ju mal kolega z práce, pričom žena vraj ležala v kaluži krvi v kuchyni s bodnými ranami na krku. 

Podľa najnovších informácií ju zavraždil jej bývalý priateľ Lauren Parera pôvodom z Papuy-Novej Guiney. Adriana od neho po rozchode nemala pokoj, podľa TV Markíza ju prenasledoval. Bol chorobne žiarlivý a posledné týždne pred smrťou sa jej mal vyhrážať, že ju zabije, ak mu nedá peniaze. V prepočte malo ísť o zhruba tritisíc eur.

Adrianu napokon muž dobodal, jej smrť šokovala Denpasar, kde je kriminalita veľmi nízka. Adrianinu smrť už potvrdil aj minister zahraničných vecí Ivan Korčok, ministerstvo je s jej rodinou v kontakte.

Odporúčané
Aktualizované: Mladú Slovenku údajne na Bali zavraždili bodnutiami do krku Aktualizované: Mladú Slovenku údajne na Bali zavraždili bodnutiami do krku 20. januára 2021, 11:15
Domov
Zdieľať
Diskusia