Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. januára 2021, 14:41
Čas čítania 0:42
Viktor Kniš

Sulík reaguje na Matoviča: Už som na Slovensku, je jedno, či som doma alebo na Severnom póle

NEWS IGOR MATOVIČ RICHARD SULÍK
Uložiť Uložené

Richard Sulík v statuse nešpecifikoval, či v Dubaji bol, potvrdil však, že dnes sa už nachádza na Slovensku. A spolu s ním aj antigénové testy.

Premiér Igor Matovič dnes kritizoval Richarda Sulíka, že sa nezúčastnil štyroch rokovaní vlád počas sviatkov. Podľa predsedu vlády ministrovi hospodárstva nezáleží na životoch ľudí. Šéf strany SaS sa obraňuje v statuse na Facebooku a vyvracia informáciu o tom, že sa nachádza v Dubaji. Richard Sulík potvrdil, že na dovolenke v zahraničí bol, dodal tiež, že dodržiaval platné epidemiologické pravidlá. 

„Už som na Slovensku a spolu so mnou aj antigénové testy v sľúbenom termíne i počte. Počas sviatkov ma plnohodnotne zastúpil môj mimoradne schopný tím pod vedením Jána Oravca, ktorí by to robili rovnako, či by som bol doma alebo na Severnom póle. O tom je tímová práca,“ vysvetlil minister hospodástva na sociálnej sieti. 

Odporúčané
Matovič naznačuje, že Sulík oddychuje v Dubaji a katastrofu v nemocniciach a tisícky mŕtvych má na háku Matovič naznačuje, že Sulík oddychuje v Dubaji a katastrofu v nemocniciach a tisícky mŕtvych má na háku 7. januára 2021, 12:16

Na Facebooku tiež zverejnil fotku antigénových testov, ktoré dnes dorazili na Slovensko v počte 2,6 milióna a dodal, že rovnaký počet príde aj v priebehu budúceho týždňa. Argumentom mala byť pred pár dňami kapacita lietadla. 

Aj tento nákup premiér opakovane kritizuje, ešte pred Vianocami vyzval ministra hospodástva, aby odstúpil. V súčasnosti táto otázka zatiaľ na stole nie je. Strana SaS bude mať zajtra tlačovú konferenciu.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia