Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. decembra 2020, 12:19
Čas čítania 0:33
Tímea Krauszová

Premiér Igor Matovič sa nakazil koronavírusom

NEWS IGOR MATOVIČ KORONAVÍRUS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Informáciu priniesol portál Aktuality.

Podľa informácií portálu Aktuality má premiér Igor Matovič koronavírus. Správa prišla len deň po tom, čo sa u Borisa Kollára mimoriadne stretla koaličná rada. Prišli všetci až na Richarda Sulíka, píše Denník N. Nie je jasné, či vôbec o stretnutí vedel.

Schôdzka sa konala len niekoľko hodín po tom, čo Matovič verejne povedal, že by mal Sulík podať demisiu.  „Mrzí ma, že máme idiota za ministra hospodárstva,“ povedal v relácii rádia Expres. Pri svojich slovách pôsobil značne emotívne a tvrdil, že Sulík „kašle na ľudí“, pretože sú to „pre neho iba čísla“. 

Sulík neskôr na tieto slová zareagoval, najskôr v statuse povedal, že Slovensko má väčšie problémy než premiérovo vyplakávanie, neskôr ho zmazal a v zmierlivejšej reakcii povedal, že si poznámky premiéra neberie osobne, vraj teraz rozhodujú činy a nie slzy.

Premiér sa zúčastnil aj zasadnutia vlády v stredu.

Odporúčané
Igor Matovič vyzval Richarda Sulíka, aby podal demisiu najneskôr do Vianoc Igor Matovič vyzval Richarda Sulíka, aby podal demisiu najneskôr do Vianoc 17. decembra 2020, 12:50

Správu budeme aktualizovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia