Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. decembra 2020, 22:12
Čas čítania 0:21
Miriam Rumanková

Zomrel herec Štefan Kožka. Zabával nás ako veterinár v Hornej Dolnej

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Mal vraj zdravotné problémy so srdcom a takisto bol pozitívny na koronavírus.

O tom, že nás opustil 66-ročný herec Štefan Kožka informoval portál Aktuality.sk. Herca sme  v poslednom období poznali vďaka seriálu Horná-Dolná, v ktorom stvárnil úlohu veterinára Jána Chalupku. Podľa dostupných správ mal problémy so srdcom a bol pozitívny na koronavírus.

Odporúčané
Bývalý americký herec sa nadrogovaný vlámal do cudzieho domu. Pervitín ho zmenil na nepoznanie Bývalý americký herec sa nadrogovaný vlámal do cudzieho domu. Pervitín ho zmenil na nepoznanie 31. januára 2020, 19:52

 
Štúdium herectva ukončil na bratislavskej Vysokej škole múzických umení sa v roku 1977 a stal členom Divadla pre deti a mládež v Trnave. Počas jedenástich sezón stvárnil množstvo postáv. Odtiaľ prešiel do Poetického súboru v Bratislave, ktorý sa neskôr zlúčil s divadlom Nová Scéna. Na divadelných doskách účinkoval v desiatkach inscenácií.

Domov
Zdieľať
Diskusia