Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. januára 2020, 19:52
Čas čítania 0:50
Daniel Mikolášik

Bývalý americký herec sa nadrogovaný vlámal do cudzieho domu. Pervitín ho zmenil na nepoznanie

NEWS DROGY
Uložiť Uložené

Ďalšia známa osobnosť, ktorá prepadla drogovej závislosti.

Z kedysi pomerne úspešného amerického herca sa vykľul drogovo závislý vlamač. 41-ročného Shauna Weissa, známeho najmä ako postavu Grega Goldberga vo filme The Mighty Ducks z roku 1992, totiž zatkla polícia za násilné vniknutie do domu v mestskej štvrti Van Nuys v Los Angeles.

Odporúčané
Zúfalá mama zdieľala na Facebooku fotky drogovo závislého syna. Sama ich popisuje ako „tvár heroínu a pervitínu“ Zúfalá mama zdieľala na Facebooku fotky drogovo závislého syna. Sama ich popisuje ako „tvár heroínu a pervitínu“ 12. októbra 2019, 19:26

Ako informuje TMZ, do domu sa mal vlámať pod vplyvom metamfetamínu. Objavili ho v garáži pri tom, ako práve prehľadával auto. Po zatknutí priznal, že ani auto, ani dom nie je jeho. Kauciu v tomto prípade stanovili na 52 500 dolárov. Ak ju zaplatí, pustia ho na slobodu.

„Majiteľ domu povedal, že on jediný býval v rezidencii a nikto iný nemal do domu prístup,“ píše sa v tlačovej správe washingtonskej polície. Niekdajšia hviezda z televíznych obrazoviek sa pre užívanie metamfetamínu zmenila na nepoznanie. Z kedysi zavalitejšieho chlapca „vyrástol“ vychudnutý, vyhádzaný a zanedbane pôsobiaci muž.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa TODAY (@todayshow),

Nebolo to pritom prvýkrát, čo mal potýčku so zákonom. V roku 2018 ho našli opitého na verejnosti, no po pár hodinách ho prepustili. V roku 2017 ho zatkli za menšiu krádež či za držanie pervitínu. „Majiteľ domu povedal, že on jediný býval v rezidencii a nikto iný nemal do domu prístup,“ píše sa v tlačovej správe washingtonskej polície.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @abc7newsbayarea,

Domov
Zdieľať
Diskusia