Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. decembra 2020, 14:21
Čas čítania 12:11
Adam Novosad

Slaytiiina: Všetci v slovenskom šoubiznise fetujú a množstvo známych mužov tají svoju sexuálnu orientáciu (Rozhovor)

REFRESHER ALKOHOL DROGY FINANCIE LGBT+ PENIAZE SLAYTIIINA SLOVENSKO YOUTUBE
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Adam Nemeček aka Slaytiiina si okolo prsta obkrútil slovenský internet. Miluje kontroverziu, zarába tisíce eur a z hejtu si ťažkú hlavu nerobí. V rozhovore vysvetľuje, ako sa vo svojej tvorbe vyvíja a čo sa deje v slovenskom šoubiznise.

Všetci v slovenskom šoubiznise vraj fetujú, ale na verejnosti sa pretvarujú a tvária sa, že nefajčia ani cigarety. A rovnaké je to podľa Slaytiiiny aj so sexuálnou orientáciou mnohých známych tvárí.

V jednom sexuálnom zážitku so známym mužom, ktorý sa verejne prezentuje ako vzorný heterosexuál, si to vyskúšal Adam na vlastnej koži. „Niekto sa tvári, že je úplne hetero, a potom si odo mňa nechá vyfajčiť penis potajomky v zákulisí," hovorí v rozhovore pre Refresher.

Odporúčané
Uniesol ju ako 10-ročnú a roky znásilňoval len 15 km od Slovenska. Natascha však dnes vlastní dom, kde ju únosca zneužíval Uniesol ju ako 10-ročnú a roky znásilňoval len 15 km od Slovenska. Natascha však dnes vlastní dom, kde ju únosca zneužíval 2. novembra 2020, 9:30

Adam Nemeček si svoje internetové alter ego Slaytiiina vytvoril pred viac ako tromi rokmi, keď si vraj uvedomil, že na slovenskej scéne nie je žiaden kontroverzný a farebný tvorca, ktorý by pobehoval po ulici s mejkapom, parochňou a ženských šatách.

Dnes žne úspech, o akom sa mu pôvodne ani nesnívalo. Zarába tisícky eur, hrnú sa mu spolupráce od všemožných značiek a naposledy zaujal slovenský internet pesničkou s legendárnou Norou Kabrheľovou. Na druhej strane dostáva masívnu vlnu kritiky a obrovské množstvo hejtu za svoj výzor a viac než kontroverzné správanie.

V tomto článku si prečítaš:
  • Ako reaguje na kritiku, že poškodzuje meno LGBTQ komunity
  • Koľko peňazí si zatiaľ zarobil za svoju najlepšie platenú spoluprácu
  • Ako nahovoril Noru Kabrheľovú na to, aby s ním nahrala pesničku
  • S ktorým slovenským raperom by najradšej nahral featuring
  • Ako sa vraj v šoubiznise fetuje na každom kroku
  • Prečo veľa ľudí z nášho šoubiznisu tají, že nie sú heterosexuáli
  • Čo odkazuje Kotlebovi, ktorý jeho fotky použil ako „odstrašujúci príklad“

Slaytiiina
Zdroj: Instagram

Všetci vedia, že Adam je tvoje skutočné ja a Slaytiiina je tvoja internetová persóna. Keby si mal opísať, ako sa identifikovať ako osoba, ako by to bolo?

Vnímam sa ako kreatívny a cieľavedomý človek. Som ochotný urobiť všetko preto, aby som dosiahol, čo chcem a idem aj cez mŕtvoly. Neriešim sociálne a morálne normy nastavené spoločnosťou. Skrátka viem, že chcem byť úspešný, slávny a bohatý, a je mi úplne jedno, že sa musím strápniť na internete a bude ma polovica Slovenska nenávidieť, ak dosiahnem, čo chcem.

Keď sa ráno zobudíš, na koľko percent sa cítiš ako Adam a na koľko ako Slaytiiina?

Keď sa ráno zobudím, som vždy Adam. Väčšinu času som Adam, len na internete nedávam tú adamovskú časť, lebo to nie je zaujímavé. Ja chcem ľuďom zo svojho života ukázať len to najpútavejšie a presvedčiť ich o tom, že Slaytiiina je nejaký nadčlovek. Nechcem, aby ma vnímali ako obyčajného človeka.

Ja sám viem, ako som vnímal rôzne celebrity, keď som bol mladší a nevidel som im úplne do života. Väčšinou som ich videl v tých najlepších a najzaujímavejších momentoch a nevedel som si predstaviť, že sú to reálni ľudia. Presne vtedy som bol nimi najviac posadnutý a najviac som ich obdivoval.

Akonáhle som zistil, že sú to obyčajní ľudia, už mi takí zaujímaví neprišli. Chcem, aby ľudia videli z môjho života len to najzaujímavejšie a najsurreálnejšie, pretože v realite vyzerám bežne ako Adam, možno 80 percent času.

Teraz by som mal najradšej 3 frajerov a 2 frajerky naraz. To by bolo úplne ideálne. Ale po tridsiatke si predstavujem, že budem mať ženu a deti.

Hovoríš, že ideš aj cez mŕtvoly, aby si vyvolal kontroverziu. Množstvo ľudí ťa ale kritizuje, že svojím správaním poškodzuješ imidž LGBT ľudí. Máš pocit, že si dobrý reprezentant LGBT komunity na Slovensku?

Ja si uvedomujem, že to má na LGBT komunitu pozitívny aj negatívny dopad. Rozširujem o nej povedomie a prezentujem myšlienku, že všetci môžeme byť iní a je to v poriadku, lebo bežní ľudia to majú zrazu vďaka mne na očiach to, čo by inak nevideli a na Slovensku to nie je úplne bežné.

Avšak, uvedomujem si, že niekedy mojím kontroverzným správaním môžem robiť zlé meno tej komunite a potom si Slováci myslia, že LGBT ľudia nie sú úplne normálni a všetci sú takí pri**baní ako ja.

Ale zase, ja som sa nikam nepodpísal, že sa budem správať ako niekoho vzor. Ja som naozaj prišiel do šoubiznisu preto, aby som ľudí zabával. Nebudem klamať, do šoubiznisu som prišiel zo sebeckých dôvodov, lebo chcem byť slávny a úspešný, pretože ma to baví. Je to o mne a nie o tom, že by som chcel niekomu predať nejakú myšlienku.

Slaytiiina
Zdroj: Instagram

Na internete už ako Slaytiiina vystupuješ viac než tri roky. Na začiatku ťa vo videu vyhadzovali zo sekáča a nakupoval si v spodnej bielizni v supermarkete, ale odvtedy si svoju tvorbu pozmenil. Prečo?Zmenila sa z dvoch dôvodov. Po prvé z osobných dôvodov, pretože kedysi, ak som v danom momente mal náladu niečo natočiť, tak som to natočil. Ja som taký, že akonáhle raz niečo zdolám, už ma to nebaví. Stále sa potrebujem nejak vyvíjať, vymýšľať niečo nové a v tej dobe som podľa mňa dosiahol strop kontroverznosti. Čo ďalej?

Chcem byť úspešný v mainstreame, pretože na československej scéne nie je žiadny takýto LGBT farebný človek ako ja, ktorý by pôsobil v mainstreame. Nastavil som si túto métu ako výzvu a aby som prerazil u širšej verejnosti, musel som pozmeniť svoj obsah.

A druhý dôvod?

Snažím sa byť samým sebou, ale postupne som začal brať do úvahy, s akým obsahom sú značky ochotné spolupracovať. Musím sa priznať, že to zašlo do takej miery, až som začal byť trochu príliš komerčný na úkor prejavu svojej osobnosti, lebo sa mi zrazu začali sypať peniaze. Hovoril som si, wow, je to super, som študent a zarábam tisícky eur, toto musím využiť.

Vyberal som si len tie aktivity, z ktorých prúdili peniaze a vykašľal som sa na všetky zábavné veci. Keď som tak reflektoval posledné obdobie, až mi to bolo ľúto, že som to nechal zájsť takto ďaleko. Teraz sa snažím naopak dostať k tomu, kde som začínal, byť menej komerčný a robiť viac bláznivých vecí na úkor toho, že nebudem mať toľko spoluprác.

Veľa ľudí v komentároch pod tvojimi videami píše, ako ich prekvapilo, že pôsobíš ako veľmi inteligentná osoba, aj keď sa tak navonok ako Slaytiiina neprezentuješ.

To je môj cieľ. V takýchto rozhovoroch chcem, aby oni vedeli, kto naozaj som a videli moje pravé ja. Moje alter ego Slaytiiinu však musia vnímať ako speváka na pódiu či herca na javisku. Ja to už robím ako hereckú úlohu, keď zabudnem kto skutočne som a hrám len svoju postavu, ktorú som si vymyslel.

Ani ľuďom nevyčítam, pokiaľ si o mne myslia, že mám v hlave úplne na*raté a že sa viem iba polonahý predvádzať na internete, pretože tak sa hlavne prezentujem. Ale ja to vnímam tak, že každá pozornosť je dobrá pozornosť, takže aj hejteri mi pridávajú na sláve.

Odporúčané
Jeden z najohavnejších experimentov, ktorý vyústil až do samovraždy. Identické trojčatá roky zneužívali, ale výsledok nepoznáme Jeden z najohavnejších experimentov, ktorý vyústil až do samovraždy. Identické trojčatá roky zneužívali, ale výsledok nepoznáme 5. novembra 2020, 9:29


Kedy sa to v tvojej kariére zlomilo a začali ti značky ponúkať spolupráce?

Keď som mal okolo 50-tisíc followerov, začali mi chodiť veľké spolupráce. Nie je to až tak o tých followeroch ako skôr o kontaktoch. Začal som spoznávať zástupcov veľkých firiem a keď ma takýto reprezentant spoločnosti osobne spoznal a videl v realite, že na internete je to len vystúpenie a v skutočnosti viem presne, čo robím a mám za tým nejakú stratégiu, tak sú ochotní pustiť sa do nejakej spolupráce.

Tie značky zvyčajne vidia, že mám veľkú predajnú silu. Vidia, že produkty dokážem ľuďom predávať, ako keď som začal so svojím merchom, ktorý si kúpili stovky a potom tisícky ľudí. A vtedy nebol ani veľmi family friendly, pretože som ním prezentoval alkohol či sex a nebol určený pre deti, ale napriek tomu si ho množstvo detí kupovalo. Všetko je aj tak o peniazoch.

Slaytiiina
Zdroj: Instagram

Za post na Instagrame si pýtaš 500 eur, za video na YouTube pokojne aj 1 000 eur. V rámci ktorej spolupráce si si doteraz vypýtal najviac peňazí a koľko to bolo?

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 91983 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Koľko peňazí si zatiaľ zarobil za svoju najlepšie platenú spoluprácu
  • Ako nahovoril Noru Kabrheľovú na to, aby s ním nahrala pesničku
  • Či si spoluprácu s Norou vytipoval len kvôli tomu, aby na nej dobre zarobil
  • S ktorým slovenským raperom by najradšej nahral featuring
  • Ako sa vraj medzi známymi v šoubiznise fetuje na každom kroku
  • Prečo veľa ľudí zo slovenského šoubiznisu tají, že nie sú heterosexuáli
  • Kedy mal sexuálny zážitok so známym mužom slovenského šoubiznisu
  • Čo odkazuje Kotlebovi, ktorý jeho fotky použil ako „odstrašujúci príklad“
Domov
Zdieľať
Diskusia