Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
10. decembra 2020, 15:31
Čas čítania 0:43
Martin Mičuda

BMW opäť šokuje. Modernizovaná X7-čka bude pravdepodobne vyzerať presne takto

BMW opäť šokuje. Modernizovaná X7-čka bude pravdepodobne vyzerať presne takto
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.autoevolution.com/news/2022-bmw-x7-facelift-rendered-with-twin-headlights-huge-kidney-grille-152314.html#" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">autoevolution.com</a>
TECH BMW
Uložiť Uložené

V Mníchove očividne chystajú nové dizajnové smerovanie.

Asi nám dáte za pravdu, že automobilka BMW posledné obdobie tak trochu dizajnovo experimentuje. Začalo sa to veľkými ľadvinkami pre rad 7 a X7, napokon prišla kontroverzná maska radu 4, no a ako sa ukazuje najnovšie, zďaleka to nebol posledný estetický výstrel. Okrem toho, že sme spoznali svojské iX, na cestách sa začali objavovať zamaskované X7-čky so zvláštnymi svetlami.

Odporúčané
400 koní, ultra-luxus a kontroverzný dizajn. Je nová 7-čka najlepšia limuzína na našom trhu? 400 koní, ultra-luxus a kontroverzný dizajn. Je nová 7-čka najlepšia limuzína na našom trhu? 29. júna 2020, 14:21


Najväčšie SUV z Mníchova tak očividne príde vo faceliftovanej podobe skôr ako sa čakalo, veď model X7 ako taký prišiel na svet len v roku 2018. Nič to ale nemení na tom, že BMW chystá radikálnu zmenu dizajnu. Špionáže fotky ukazujú, že bavorské SUV dostane čelné svetlomety rozdelené do radov, respektíve na poschodia.

BMW opäť šokuje. Modernizovaná X7-ka bude pravedepodobne vyzerať presne takto
Zdroj: www.autoevolution.com

Na túto zmenu zareagovali už aj šikovní počítačový grafici, na svete tak máme prvý, veľmi hodnoverný render. Mohlo by sa zdať, že ide len o akýsi výstrel. Za ostatné obdobie sme sa však neraz presvedčili, že počítačové vizualizácie modelov BMW veľmi trefne ukázali neskoršiu realitu. S obdobne vykrojenými svetlami bol zachytený aj rad 7 (resp. elektrický derivát "i7"), je teda zrejmé, že v Mníchove chystajú nové dizajnové smerovanie.

Domov
Zdieľať
Diskusia