Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. decembra 2020, 11:53
Čas čítania 0:43
Viktor Kniš

Ľudia veria viac Sulíkovi ako Matovičovi. Koronavírus však vláda nezvládla, ukázal prieskum

NEWS IGOR MATOVIČ RICHARD SULÍK
Uložiť Uložené

Prieskum agentúry AKO ukázal názory Slovákov na druhú vlnu pandémie koronavírusu. Oveľa viac veria Sulíkovi, aj keď vláda podľa nich situáciu nezvládla.

Druhú vlnu pandémie podľa prieskumu verejnej mienky vláda Igora Matoviča veľmi dobre nezvládla. Myslí si to približne 60 % opýtaných agentúrou AKO z konca novembra tohto roka pre Trend. O výsledkoch prieskumu informuje aj na svojej oficiálnej stránke

Odporúčané
V Kollárovej nemocničnej izbe sú zakázané návštevy aj video. On tam natáčal do Siedmeho neba a pozýval politikov aj priateľky V Kollárovej nemocničnej izbe sú zakázané návštevy aj video. On tam natáčal do Siedmeho neba a pozýval politikov aj priateľky 1. decembra 2020, 10:43

Prvá otázka znela: „Ako zvláda podľa vás Igor Matovič riadenie slovenskej vlády? Splnil vaše očakávanie?“

Len 8 % ľudí si myslí, že predseda vlády úplne splnil riadenie vlády. Viac ako 60 % odpovedalo, že buď vôbec nesplnil, alebo splnil len veľmi málo. 

Domov
Zdieľať
Diskusia