Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. decembra 2020, 10:43
Čas čítania 1:10
Viktor Kniš

V Kollárovej nemocničnej izbe sú zakázané návštevy aj video. On tam natáčal do Siedmeho neba a pozýval politikov aj priateľky

NEWS BORIS KOLLÁR
Uložiť Uložené

Šéf parlamentu nevidí problém v tom, že za ním do nemocnice prišiel štáb TV JOJ, ktorý s ním natáčal dokrútku do reálcie V Siedmom nebi.

Kovová konštrukcia okolo hlavy Borisa Kollára sa stala symbolom papalášizmu, z ktorého ho obviňuje verejnosť, ale aj niektorí koaliční poslanci. Ondrej Dostál aj Juraj Šeliga sa zastali zdravotných sestier, ktorým malo vedenie nemocnice hroziť, že im siahnu na odmeny preto, že predseda parlamentu dostal teplý čaj neskôr ako chcel. Riaditeľ nemocnice neskôr pre Denník N vysvetlil, že zdravotníci v tom čase riešili akútny prípad a Boris Kollár dostal čaj hneď, ako to bolo možné.

Do čajovej aféry sa zapojila aj prezidentka Zuzana Čaputová, ktorá sa rovnako postavila na stranu zdravotných sestier a u vedenia nemocnice Svätého Michala sa ubezpečovala, že neprídu o odmeny. 

Domov
Zdieľať
Diskusia