Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
24. novembra 2020, 14:10
Čas čítania 0:45
Daniel Mikolášik

Brutálna bitka v bratislavskej MHD: Vodič prichytil vandalov, ako mu kreslia po autobuse. Ubili ho päsťami do tváre

NEWS BITKA BRATISLAVA GRAFFITI MHD
Uložiť Uložené

Vandali mali v zadnej časti trolejbusu poškodzovať interiér, konkrétne sedadlá rôznymi nápismi a znakmi.

V trolejbuse linky číslo 203 bratislavskej MHD došlo k brutálnej bitke. Dvaja doposiaľ neznámi páchatelia totiž ničili majetok Dopravného podniku Bratislava, avšak pristihol ich pri tom vodič. Mladíci podľa jeho slov kreslili v trolejbuse graffity.

Polícia Slovenskej republiky na Facebooku zverejnila video, ktoré celú situáciu zaznamenáva. Vodič trolejbusu zastavil na zastávke Kozia v smere Búdkova a vyzval cestujúcich, aby vystúpili. Jedného z mladíkov pritom zatvoril v autobuse a vyzval ho na zotrvanie do príchodu polície.

Odporúčané
Vie, ako na mladých ľudí aj bezdomovcov. Vodič nočnej MHD Michal zažil v autobuse aj bitku (Rozhovor) Vie, ako na mladých ľudí aj bezdomovcov. Vodič nočnej MHD Michal zažil v autobuse aj bitku (Rozhovor) 31. júla 2019, 16:31

„Ten však jeho výzvu neuposlúchol a za pomoci druhého muža z autobusu vystúpili. Keďže vodič sa mu opäť snažil zabrániť v úteku, muž ho napadol úderom do tváre, ktorý mu poškodený opätoval. Následne obaja muži spoločne napadli poškodeného vodiča viacerými údermi päsťou do oblasti hlavy a utiekli z miesta smerom po Godrovej ulici,“ informuje polícia.

Policajti prvého bratislavského okresu v tejto súvislosti začali vyšetrovanie okolností trestného činu výtržníctva v súbehu s trestným činom ublíženia na zdraví spáchaného formou spolupáchateľstva.

Vandali mali v zadnej časti trolejbusu poškodzovať interiér, konkrétne sedadlá rôznymi nápismi a znakmi. Polícia v súčasnosti pátra po neznámych páchateľoch. Muži zákona tiež vyzývajú občanov, aby v prípade, že vo videu spoznali dotyčných páchateľov, pomohli objasniť tento prípad a kontaktovali políciu.

Domov
Zdieľať
Diskusia