Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. novembra 2020, 11:03
Čas čítania 0:40
Miriam Rumanková

Petra Vlhová vyhrala prvé kolo svetového pohára v alpskom lyžovaní

NEWS LYŽOVANIE PETRA VLHOVÁ
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Po 300 dňoch sme videli súboj Petry Vlhovej a jej najväčšej súperky Mikaely Shiffrinovej.

Svetový pohár v alpskom lyžovaní Levi, je druhým kolom alpskej sezóny. Na svahu Levi Black sú dva preteky Svetového pohára v slalome žien. V prvom kole, ktoré sa začalo o 10:15 sa slovenská lyžiarka Petra Vlhová umiestnila na prvom mieste, druhá Mikaela Shiffrinová na ňu stratila 0,15 sekundy. 

„Pocity po prvom kole sú dobré, necítila som sa v tom až tak zle. Horšie to bolo hlavne v hornej časti trate. ale následne som sa rozbehla,“  povedala vo vysielaní televízie TA3 Petra Vlhová. Dodala, že si pozrie záznam a myslí si, že sa ešte môže zlepšiť.

Odporúčané
Petra Vlhová prekvapila produkčný tím. Zvládla žonglovanie a drepovanie na fitlopte bez postprodukcie Petra Vlhová prekvapila produkčný tím. Zvládla žonglovanie a drepovanie na fitlopte bez postprodukcie 7. novembra 2020, 12:10

Po tristo dňoch sme videli súboj Petry Vlhovej a jej najväčšej súperky Mikaely Shiffrinovej. Obe lyžiarky sa stretli na trati po 300 dňoch a všetci boli zvedaví v akej forme sa Mikeala vrátila. Naposledy súperili 26. januára v super-G v bulharskom Bansku. Shiffrinovej tristodňovú pauzu spôsobila smrť jej otca Jeffa, problémy s chrbticou a aj koronavírus. 

Preteky budú pokračovať druhým kolom o 13:15.

Levi v Laponsku je vynikajúce miesto na slalomové preteky. Svetový pohár v alpskom lyžovaní sa tu koná od roku 2004.

Domov
Zdieľať
Diskusia