Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti Niké. 
7. novembra 2020, 12:10
Čas čítania 1:23
Sponzorovaný obsah

Petra Vlhová prekvapila produkčný tím. Zvládla žonglovanie a drepovanie na fitlopte bez postprodukcie

ŠPORT NIKE PETRA VLHOVÁ
Uložiť Uložené

Šéf spoločnosti Hitchhiker Films, prezradil, ako prebiehalo natáčanie kampane pre Niké.

Niké sa vo svojej najnovšej kampani, ktorú označilo za najväčšiu vo svojej histórii, obrátilo na ostrieľaných odborníkov, medzi ktorými je aj produkčná spoločnosť Hitchhiker Films. Keď už sa rozhodli vo svojich spotoch obsadiť také kapacity akými je Petra Vlhová a stálica Laco Borbély, museli staviť na kvalitu.

Ako táto spolupráca vyzerala práve z pohľadu produkčného tímu, prezradil šéf Hitchhiker Films, Ivan Hulík. Ivan nie je v tejto brandži žiadnym nováčikom. Od roku 1997 pôsobil vo viacerých medzinárodných kreatívnych agentúrach, okrem Slovenska aj v Prahe a vo Viedni. 

Ivan Hulík, šéf produkčnej spoločnosti Hitchhiker Films
Ivan Hulík, šéf produkčnej spoločnosti Hitchhiker Films Zdroj: Archív Ivan Hulík

S Petrou Vlhovou už mal tú česť spolupracovať, preto sa na ňu tešil v ďalšej spolupráci pre Niké. Spolu s tímom mali veľmi dobre naštudované scenáre a vedeli, aké netradičné situácie sú pre Petru prichystané, preto boli veľmi zvedaví, ako to dopadne. „Okrem tých kúskov, pri ktorých Petra bodovala, výborne fungovala aj chémia s Lacom Borbélym. Myslím, že Niké sa podarilo vytvoriť výbornú nielen celebritnú, ale aj komickú dvojicu,“ dodáva Ivan Hulík, šéf produkčnej spoločnosti Hitchhiker Films.  

Ivan Hulík, produkčný najväčšej kampane Niké prezradil, aká bola spolupráca s Petrou Vlhovou
Zdroj: Hitchhiker Films / Kristián Pribila / Niké

Petra to pri natáčaní naozaj nemala ľahké. Jej úloha bola viac akčná ako výrečná, čo sa odrazilo aj na spomínaných netradičných situáciách a úlohách. Ivan si s tímom pre tieto scény pripravil aj záložné produkčné riešenia, keďže išlo o rôzne silové úlohy s akrobatickými výkonmi. Nakoniec sa však ukázalo, že záložné riešenia neboli vôbec potrebné.

„Peťa nám vyrazila dych! Jeden z najočakávanejších kúskov bolo žonglovanie s petangovými guľami na fitlopte, pri ktorej udržiavala rovnováhu a ešte k tomu drepovala. To zvládla bez akýchkoľvek filmárskych trikov a pomôcok. Dala nám tak všetkým lekciu o tom, aké je to byť profík,“ opisuje spoluprácu Ivan Hulík. 

Ivan Hulík, produkčný najväčšej kampane Niké prezradil, aká bola spolupráca s Petrou Vlhovou
Zdroj: Hitchhiker Films / Kristián Pribila / Niké

Už, keď by si tím možno myslel, že ich Peťa ničím neprekvapí, tak sa predsa len niečo našlo. Okrem svojho skvelého fyzického až akrobatického výkonu podľa Ivanových slov predviedla aj ľudskosť, pokoru a prirodzenosť. Aj napriek tomu, že natáčanie trvalo dva dlhé dni, podávala fyzické výkony bez akéhokoľvek šomrania. 

Táto osobná skúsenosť Ivana rozhodne potešila a je jedným z ďalších momentov, keď v ňom spätne vzbudila záujem o sledovanie nového športu. Aj vďaka svojej práci momentálne rád sleduje športy ako cyklistika, či lyžovenie, ktoré predtým nesledoval.

Spoty s Petrou Vlhovou si môžeš pozrieť tu.  

Domov
Zdieľať
Diskusia