Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. novembra 2020, 18:54
Čas čítania 0:29
Viktor Kniš

Oli Freak: Streetwear je na Slovensku 20 rokov pozadu (Rozhovor)

REFRESHER
Uložiť Uložené

Prinášame ti rozhovor s Oliverom - zakladateľom značky Freak, ktorú si idú aj mnohé tváre zo slovenskej rapovej scény.

Oliver je zakladateľom slovenskej značky oblečenia Freak, ktorú dnes okrem známych tvárí na Slovensku nosia aj zahraniční interpreti naprieč Európou. Keď vydáva nové kolekcie, fanúšikovia čakajú v stometrových radoch a dúfajú, že sa im ešte čosi ujde. Oliver má jasnú víziu, čo má jeho brand symbolizovať, zároveň nerobí kompromisy a nebojí sa experimentovať. 

My sme sa s ním porozprávali nielen o jeho skúsenostiach v komerčnom biznise, ale aj o názoroch na to, čo sa práve nosí a pohľade na módu ako takú. 

Mladý Slovák začínal podnikať ešte v puberte, a tak je dobrým príkladom toho, že aj bez skúseností sa dá vybudovať úspešný projekt. Olivera hnala odhodlanosť a v začiatkoch mu pomohol aj Delik, ktorý s ním bol ochotný v tom čase spolupracovať. 

Odporúčané
Kabelky Birkin od Hermès stoja tisíce eur. Prečo si niektorí Slováci kúpia kúsok kože v cene malého bytu? Kabelky Birkin od Hermès stoja tisíce eur. Prečo si niektorí Slováci kúpia kúsok kože v cene malého bytu? 15. novembra 2020, 10:15
Domov
Zdieľať
Diskusia