Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. novembra 2020, 13:56
Čas čítania 0:27
Viktor Kniš

Polícia 17. novembra rozpustí protesty, na ktoré prídu Fico, Kotleba aj Danko

NEWS PROTESTY
Uložiť Uložené

Minister vnútra Roman Mikulec povedal, že polícia spraví všetko pre to, aby sa protesty 17. novembra neudiali.

Minister vnútra v politickej relácii Na Telo oznámil, že policajný zbor má v pláne rozpustiť protesty, ktoré plánujú extrémisti, ale aj politické strany 17. novembra.

Roman Mikulec vyhlásil, že polícia použije všetky zákonné prostriedky, aby bol zásah adekvátny, zároveň nevylúčil zapojenie Vojenskej polície, ktorá je lepšie vybavená na prítomnosť chuligánov, ktorí sa prídu len pobiť. 

Kým si zvyšok Slovenska bude 17. novembra pripomínať Deň boja za slobodu a demokraciu, extrémisti z ĽSNS, Ultras Slovana, Komunisti, Ficov Smer či Andrej Danko budú protestovať v uliciach proti vláde.

Predseda strany Smer Robert Fico v televízii JOJ povedal, že si zorganizuje na protestoch „vlastnú udalosť,“ priamo však neodpovedal na otázku, či je podľa neho v poriadku podporovať extrémistickú ĽSNS a priaznivcov radikálnej pravice. 

Domov
Zdieľať
Diskusia