Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. novembra 2020, 6:25
Čas čítania 0:50
Viktor Kniš

Superstáristka Barbora Piešová pokrstila album ako ešte nikto. Potrebovala hasičské auto a ochranný oblek

OSOBNOSTI
Uložiť Uložené

Speváčka Barbora Piešová má za sebou vydanie debutového projektu, ktorý pokrstila netradičným spôsobom. V čase pandémie sa vynašla ako ešte nikto predtým.

Víťazka tohtoročnej Superstar už má za sebou aj vydanie debutového albumu, ktorý si môžeš vypočuť na streamovacích službách alebo objednať na Ruka hore. Projekt s názvom Som flegmatik, ale optimista je v prvom rade popovou záležitosťou, fanúšikovia si však budú musieť počkať, kým ho budú počuť naživo. Keďže však autorka nechcela s oficiálnym krstom čakať až do uvoľnenia opatrení, rozhodla sa pre netradičnú cestu. 

Vzhľadom na to, že má dlhodobo kladný vzťah k hasičskému povolaniu, spojila príjemné s užitočným a album pokrstila práve za pomoci hasičského auta. 

„Všetci vieme, aká je situácia ... krst albumu som chcela mať aspoň nejaký, nech mám pamiatku. Keď som mala 15 rokov, chodila som behávať za dobrovoľný hasičský zbor v Kanianke súťažne a sú to skvelé spomienky môjho života. Preto som oslovila chalanov, či mi nechcú pomôcť spraviť niečo a rozhodli sme sa album pokrstiť tak jak ešte nikto nikdy predtým,“ uvádza Barbora Piešová na Instagrame. 

Odporúčané
Superstaristka Barbora Piešová vydáva klip k svojmu najväčšiemu hitu Superstaristka Barbora Piešová vydáva klip k svojmu najväčšiemu hitu 8. septembra 2020, 9:53

Zároveň dodáva, že sa pri natáčaní videa nikto nezranil. „Pre hejterov a konšpirátorov, všetko sme robili bezpečne pod dohľadom, a tak, aby sa nikomu nič nestalo. Je to len čisto pre zábavu a pre vďaku dobrovoľným hasičským zborom, ktoré momentálne často pomáhajú v malých obciach ako je Poruba, Kanianka a pod. v týchto situáciách,“ dodáva speváčka. Viac už ale v samotnom videu. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Barbora (@barborapiesova_official)

Domov
Zdieľať
Diskusia