Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. októbra 2020, 12:44
Čas čítania 0:53
Miriam Rumanková

Zuzana Plačková podstúpila plastické zákroky za 33-tisíc eur. Dala si vyplniť mimické vrásky vlastným tukom

NEWS DARA ROLINS INSTAGRAM ZUZANA STRAUSZ PLAČKOVÁ
Uložiť Uložené

Na poprednej kyjevskej klinike si dala vylepšiť svoj nos aj Dara Rolins.

Zuzana Strausz Plačková patrí bez pochýb medzi jednu z najúspešnejších influencerov na Slovensku. Tento rok dokonca vyhrala súťaž Social Awards Slovakia v kategórii No Limit. Získala zároveň najväčší počet hlasov zo všetkých kategórii, takže ak by súťaž mala absolútneho víťaza, Zuzane by jednoznačne patrila aj táto cena.

Na jej Instagrame ju aktuálne sleduje takmer 650-tisíc ľudí a v tomto článku si sa mohol dozvedieť, že podnikateľka si niekedy prilepší aj o 200 000 eur za mesiac.

Odporúčané
Zuza Plačková je bublina vytvorená okolo môjho mena, mesačne zarobím na Instagrame aj 20 000 eur (Rozhovor) Zuza Plačková je bublina vytvorená okolo môjho mena, mesačne zarobím na Instagrame aj 20 000 eur (Rozhovor) 27. novembra 2019, 11:51

Posledné dni na Zuzaniných príbehoch na Instagrame nevidíme jej klasické prihováranie sa svojim sledovateľom z auta alebo zo skrášľujúcich procedúr. Samozvaná instagramová kráľovná priznala, že sa práve nachádza na Ukrajine, kde podstúpila pár plastických zákrokov, za ktoré dokopy zaplatila 33 000 €.

Domov
Zdieľať
Diskusia