Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. augusta 2020, 8:53
Čas čítania 0:56
Daniel Mikolášik

Zuzana Plačková si mesačne prilepší aj o 200 000 €. V eurách som už konečne milionárka, prezradila

OSOBNOSTI ZUZANA STRAUSZ PLAČKOVÁ
Uložiť Uložené

Na sociálnej sieti sa pochválila, že toto všetko dokázala stihnúť do 30-tky.

Jedna z najúspešnejších slovenských influenceriek Zuzana Plačková si na príjmy rozhodne sťažovať nemôže. Dokonca ju nijak zvlášť neovplyvnila ani ekonomická kríza v súvislosti s pandémiou koronavírusu. Práve naopak, zárobky má očividne ešte vyššie ako pred pandémiou.

Kým v rozhovore pre Refresher z konca minulého roka uviedla, že len z Instagramu si v priemere dokáže zarobiť približne 20 000 eur, v nedávnom príspevku na sociálnej sieti prezradila, že sú aj také mesiace, kedy sa jej príjem pohybuje až niekde okolo 150 000 až 200 000 eur. To je vraj jej priemer od začiatku roka 2020.

Odporúčané
Zuza Plačková je bublina vytvorená okolo môjho mena, mesačne zarobím na Instagrame aj 20 000 eur (Rozhovor) Zuza Plačková je bublina vytvorená okolo môjho mena, mesačne zarobím na Instagrame aj 20 000 eur (Rozhovor) 27. novembra 2019, 11:51

Úspešná podnikateľka dokonca uviedla, že ešte nedovŕšila ani 30 rokov, a už je z nej milionárka„V eurách som už konečne milionárka a dokázala som si tento sen splniť do tridsiatky,“ uviedla na Instagrame. „Ak by toto malo všetko skončiť, mám poctivo zarobené a ušetrené peniaze, z ktorých by som vedela čerpať veľa rokov,“ dodala Plačková.

Zuzana Plačková si mesačne z Instagramu prilepší aj o 200 000 €. V eurách som už konečne milionárka, prezradila
Zdroj: Instagram/@queen.plackova

Okrem toho prezradila, že platené spolupráce už takmer vôbec neprijíma. „Nerobím už platené spolupráce, na 99 % všetko odmietam už vyše polroka. Jediná reklama, čo sa u mňa dá zaplatiť, je súťaž a na tých mesačne zarobím okolo 50 000 €,“ tvrdí influencerka.

V novembri 2019 pre Refresher uviedla, že za Instagram Story si pýta 500 € plus DPH a za post 1 000 € plus DPH. „Samozrejme, záleží aj od produktu, lebo keď chce klient predať niečo drahšie, musíme vynaložiť viac úsilia a vymyslieť nejakú kreatívnu cestu, akou to spropagovať. Čiže niekedy si vypýtam aj viac.“

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Strausz Plačková (@queen.plackova),

Domov
Zdieľať
Diskusia