Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. októbra 2020, 14:36
Čas čítania 0:40
Miriam Rumanková

Jennifer Aniston odkazuje svojim fanúšikom, že nie je vtipné hlasovať za Kanyeho v prezidentských voľbách

NEWS JENNIFER ANISTON KANYE WEST
Uložiť Uložené

Herečka voľbách v USA podporila Joe Bidena.

Ikona zo seriálu Priatelia na svojom Instagrame oznámila, že v tohtoročných prezidentských voľbách USA má už odhlasované. Infromuje o tom portál Mirror

Svoj hlas dala Joe Bidenovi a v príspevku povedala, prečo sa tak rozhodla. Svojich, takmer 36 miliónov fanúšikov na Instagrame upozornila nato, že krúžkovať 43-ročného rapera Kanyeho Westa vôbec nie je sranda a voliči by mali svoje právo využiť zodpovedne.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Jennifer poukázala aj nato, že tieto voľby sú kľúčové a krajina je rozdelená na dva tábory.
 
Americký raper Kanye West prvýkrát oznámil, že by sa rád zúčastnil prezidentských volieb už v roku 2015. Za hlasovacie lístky vraj minul viac ako 3 milióny dolárov. 

Odporúčané
Donald Trump naznačuje, že ak voľby prehrá, bude sa brániť. Odmietol slúbiť pokojné odovzdanie moci Donald Trump naznačuje, že ak voľby prehrá, bude sa brániť. Odmietol slúbiť pokojné odovzdanie moci 24. septembra 2020, 13:26

V príspevku nám herečka ukázala sériu snímok, na ktorých vkladá hlasovací lístok do poštovej schránky. „Momentálne niekoľko mužov, ktorí sú pri moci rozhodujú o tom, čo môžu a nemôžu ženy robiť so svojim telom. Náš súčasný prezident rozhodol, že rasizmus nie je problém. Opakovane a verejne ignoroval vedu, v dôsledku čoho zomrelo príliš veľa ľudí,“ napísala herečka.
 
„Žiadam vás, aby ste skutočne zvážili koho budete voliť a či zostaneme na ceste, na ktorej sa aktuálne nachádzame,“  dodala Jennifer Aniston. 

Domov
Zdieľať
Diskusia