Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. októbra 2020, 12:36
Čas čítania 0:57
Dominik Vetrák

Gary Oldman si zahrá scenáristu Občana Kanea. David Fincher odhaľuje svoj prvý film po 6 rokoch!

FILMY A SERIÁLY MANK
Uložiť Uložené

Film rozpovie príbeh o tom, ako vznikal scenár a následné natáčanie ikonického filmu Občan Kane (Citizen Kane).

Je to tu! Netflix konečne ukázal prvé zábery z očakávaného filmu Mank. Ide o prvý celovečerný film Davida Finchera od Gone Girl (2014).

Fincher mal režírovať aj pokračovanie zombie filmu World War Z, štúdio Paramount ho však zrušilo kvôli príliš veľkému rozpočtu. Mohol sa tak sústrediť na Manka. O čom vlastne bude?

Odporúčané
Matt Damon má 50 rokov. Ako sa stal z nenápadného chlapca nečakaný oscarový víťaz a ktoré jeho filmy by si mal vidieť? Matt Damon má 50 rokov. Ako sa stal z nenápadného chlapca nečakaný oscarový víťaz a ktoré jeho filmy by si mal vidieť? 8. októbra 2020, 9:16

Pôjde o čierno-biely celovečerný film. Hlavnú rolu Hermana J. Mankiewicza si zahrá oscarový Gary Oldman. Dej by sa mal zamerať na Hermanovo písanie scenára pre Občana Kanea, pričom bude prítomný aj samotný režisér Orson Welles (Tom Burke). Okrem nich si v dráme zahrajú aj Amanda Seyfried a Charles Dance. 

Domov
Zdieľať
Diskusia