Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. októbra 2020, 6:55
Čas čítania 1:09
Dominik Vetrák

Yakuza 7 bude najbizarnejšia next-gen hra od Japoncov. Priprav sa na preteky v tankoch, uhýbanie sa vajciam a akčné karaoke

TECH
Uložiť Uložené

Yakuza 7 vychádza 10. novembra 2020 pre PC, Xbox One, Xbox Series X/S a PS4.

Yakuza 7 je zrejme najatraktívnejšia hra, ktorú si túto jeseň budeme môcť zahrať na next-gen konzole od Microsoftu. Xbox pomáhal vydavateľovi Sega s prekladom japonskej hry, a tak ju na Xbox Series X/S uvidíme o pár mesiacov skôr ako na PS5 (PS4 verzia hry bude hrateľná aj na PS5, akurát nebude tak graficky pokročilá ako verzie pre Xbox Series X/S). 

Hra dostáva nový trailer, ktorý nás oboznamuje s hlavnou postavou, no v prvom rade s rôznymi misiami v hre a množstvom minihier. Séria Yakuza je okrem skvele napísaných postáv a mafiánskeho príbehu známa aj svojimi bizarnými vedľajšími misiami, pri ktorých sa nejeden hráč začne chytať za hlavu. Ide o vtipné, často satirické dialógy a úlohy, ktoré musíš vykonať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia