Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. septembra 2020, 18:33
Čas čítania 3:08
Dominik Vetrák

Recenzia: Enola Holmes

FILMY A SERIÁLY ENOLA HOLMES FILMY 2020 MILLIE BOBBY BROWN NETFLIX
Uložiť Uložené

Detektívny film na Netflixe ponúka svieže spracovanie príbehu rodiny Holmesovcov.

Netflix v posledných mesiacoch odkupuje jeden film za druhým. Môže za to aj koronavírus, ktorý uzavrel kiná. Hollywoodske štúdiá tak predávajú svoje menšie a stredne veľké filmy streamovacím spoločnostiam, aby na nich aspoň niečo zarobili. To je aj príklad detektívneho filmu Enola Holmes, ktorý natočilo štúdio Legendary Entertainment. 

Odporúčané
Aké filmy natáčajú 10 najlepší režiséri súčasnosti? Aké filmy natáčajú 10 najlepší režiséri súčasnosti? 21. septembra 2020, 12:10

Snímka sa zameriava na ďalší príbeh o rodine Holmesových. Avšak, Sherlock (Henry Cavill) a Mycroft (Sam Claffin) v ňom nezohrávajú hlavné úlohy. Tú prevezme Enola Holmes (Millie Bobby Brown), ich mladšia sestra, ktorá je od svojich bratov výrazne odlišná. Je divokejšia, živšia, no rovnako inteligentná a všímavá.

Ak si Enola Holmes videl, nezabudni mu dať hodnotenie v našej databáze a pokojne zanechaj svoju recenziu v profile filmu.

Bude sa snažiť nájsť svoju matku, ktorá z ničoho nič opustila ich dom. Zanechala za sebou indície, ktoré majú Enolu naviesť na správnu stopu. Ani po skončení filmu sa však nedozvieš, prečo jej matka chcela, aby ju Enola našla, a či to vlastne vôbec chcela. Ono to totiž vôbec nie je z deja jasné a dokonca si film v závere aj protirečí. 

Priemerné hodnotenie čitateľov
Tvoje hodnotenie
Aké hodnotenie by si dal ty?
Zobraziť výsledky
Skryť výsledky
0/10
Domov
Zdieľať
Diskusia