Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. septembra 2020, 11:06
Čas čítania 1:17
Viktor Kniš

Monika Beňová naložila Záborskej do bigotných spiatočníčok. Jej návrhy sú podlé, nebudem ju šetriť kvôli veku, hanbím sa za ňu

NEWS MONIKA BEŇOVÁ
Uložiť Uložené

Členka Ficovho Smeru ostro kritizuje Annu Záborskú, ktorá do parlamentu predložila návrh na sprísnenie interrupcií na Slovensku.

Monika Beňová na svojom Facebooku kritizuje kandidátku OĽaNO a predkladateľku zákona o sprísnení interrupcií na Slovensku Annu Záborskú.

Novela poslankyne Záborskej sa týka predĺženia času na premyslenie si potratu a vyššieho príspevku pre tehotné ženy. Tie by si zároveň museli zabezpečiť druhý odborný posudok, a tak by sa proces umelého prerušenia mohol skomplikovať natoľko, že by ženám odobrali možnosť slobodne sa rozhodnúť.

Monika Beňová si myslí, že návrhy Anny Záborskej sú podlé, spiatočnícke, nehanebné a sú proti slobode rozhodovania žien. „Chce ženy vidieť ako pokorné, poslušné a ideálne rodiace čosi, bez vlastného názoru,“ hovorí v statuse europoslankyňa, ktorá sa o pár týždňov poberie na materskú dovolenku.

Domov
Zdieľať
Diskusia