Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Hodinový manžel.
25. septembra 2020, 9:11
Čas čítania 2:42
Sponzorovaný obsah

Hodinový Manžel ti za pár minút môže vyčariť úsmev na tvári. Toto sú služby, ktoré poskytuje

REFRESHER
Uložiť Uložené

Externý pomocník v domácnosti dokáže pomôcť, ale aj uškodiť. Dávaj si pozor na to, akého majstra si do domácnosti pustíš.

Na Slovensku si zatiaľ stále dokážu ľudia prácu „hodinového manžela“ vysvetliť po svojom. Avšak služba hodinovymanzel.sk posúva tento pojem na úplne inú úroveň. Majú jasno v tom, aké je ich poslanie – či už je to zatekajúca vodovodná batéria alebo záchod, nábytok, ktorý treba poskladať alebo svietidlo, ktoré treba zapojiť. Odborníci sú vždy k dispozícii a sú pripravení zakročiť doslova okamžite.  V súčasnosti sa zameriavajú na viac ako 50 remesiel.

Ide o unikátnu službu, pri ktorej zároveň neplatí, že ju primárne využívajú ženy. Vždy sa nájde aj množstvo mužov, ktorí radšej nebudú riskovať, že by niečo nenávratne poškodili, prípadne nemajú vhodné náradie alebo sú jednoducho leniví či zaneprázdnení.

Potrebuješ opraviť práčku, prasknuté potrubie či pokazený vypínač? Stačí jedna správa a všetko sa vyrieši samo
Zdroj: Hodinový Manžel

Spokojná zákazníčka: Moji chlapi doma sa hanbili ako psy

Samotných pozitívnych reakcií a minimálne rovnako vtipných zažívajú nielen operátori služby Hodinový Manžel neúrekom. Jedna pani sa pochválila, že keď hodinový manžel z ich domácnosti odišiel, jej manžel a synovia sa poriadne hanbili. „Bola som spokojná, umývadlo drží a hlavne, že moji chlapi doma sa hanbili ako psy, že mám doma troch chlapov a nechce sa sa im to robiť. Odteraz to budem riešiť takto,“ priznala sa.

Nechýbala ani otázka na služby, ktoré však majstri spoločnosti, samozrejme, neponúkajú: „Jedna podľa hlasu staršia pani nám raz zavolala, že či sme ten hodinový manžel, ktorý poskytuje sex. Tak sme s vážnosťou odpovedali, že takúto službu neposkytujeme, ale že máme spoľahlivých majstrov na všetky remeselné práce,“ prezradili nám jeden zo svojich zážitkov operátori stránky hodinovymanzel.sk.

Zažili aj pani, ktorá im zavolala a presne do detailu nadiktovala, čo majú doniesť a uvariť, raz od nich chceli taxikárske služby.

Pozor na to, akého majstra k sebe zavoláš

Keďže ide o službu založenú v prvom rade na dôvere medzi majstrom a zákazníkom, je treba dávať si pozor na to, koho si k sebe domov zavoláš.

Majstri Hodinového Manžela sa občas vracajú od zákazníkov s tým, že opravovali prácu iného „odborníka,“ ktorému zákazník zavolal skôr. Niektorým Slovákom sa dokonca stalo, že za nimi prišiel zapáchajúci buran, ktorý ledva pozdravil, nevyzul sa aj keď sľúbil, že sa vráti prácu dokončiť, už sa nikdy neozval. 

A práve tu prichádza na scénu služba Hodinový manžel, ktorú jej zákazníci hodnotia v recenziách výhradne pozitívne. 

Vždy zdvihnú telefón a do bytu alebo domu prídu vybavení adekvátnym náradím podľa toho, o aký druh opravy ide. Dôležité je, že sa ti nikdy nestane, že elektrikár príde opraviť vodu alebo kúrenár elektriku. Riadia sa heslom, že najdôležitejšie je prácu dotiahnuť do konca, aj v súvislosti s aktuálnou situáciou dbajú na hygienu a poriadok.

Zavoláš na jedno číslo a Hodinový Manžel sa o všetko postará

Zavolať im môžeš každý deň vrátane víkendov až do večera. Ak je to naozaj súrne, majstra môžeš mať doma už do hodiny od zavolania. Ďalej sa tak môžeš venovať tomu, čo je pre teba práve dôležité a netrápiť sa, že niečo v domácnosti nefunguje. Nemusíš sa báť, že ťa budú otravovať, aby si im niečo podržal alebo podal, nebudú si nahlas púšťať vlastné rádio ani nezašpinia okolie výkonu svojej práce. Keď odchádzajú, nechávajú za sebou čistú prácu. 

Majstri Hodinového Manžela majú skúsenosti aj s kolegami amatérmi – hrdinami, po ktorých museli opravovať ešte viac zničené potrubia. V prípade, že si správne odhadol svoje sily a schopnosti a nechceš experimentovať, nehanbi sa požiadať o pomoc. 

Okrem bežných domácich opravárskych vyrieši Hodinový Manžel aj vodu, plyn, kúrenie, elektriku, upratovanie, záhradnícke práce, sťahovanie, rekonštrukcie, problémy s počítačom, zabuchnuté dvere, poruchy plynových kotlov či opravy spotrebičov.

Prečo si objednať Hodinového Manžela?
  • Je k dispozícii kedykoľvek vrátane víkendov
  • Je skúsený, má potrebné náradie, je vždy upravený a dodržiava hygienické opatrenia
  • Prácu vždy dotiahne do konca
  • Je odborník v svojom obore
  • Nebude ťa otravovať, nepotrebuje pomoc s podávaním náradia, nepustí si vlastné rádio a navrhne vždy najefektívnejšie riešenie 

Potrebuješ opraviť práčku, prasknuté potrubie či pokazený vypínač? Stačí jedna správa a všetko sa vyrieši samo
Zdroj: Obrázok od mohamed Hassan z Pixabay

Spolu zachránime les

V rámci spoločenskej zodpovednosti sa firma Hodinový Manžel rozhodla zamerať na vysádzanie stromov za každého zákazníka. Sú presvedčení o tom, že každý komerčný projekt by sa mal podieľať na zveľaďovaní prostredia a keďže majitelia považujú za jeden z najväčších ekologický problémov práve odlesňovanie, vybrali si túto oblasť. Zároveň dávajú zákazníkom o dôvod viac konať dobro svojim spotrebiteľským rozhodnutím a prispievať k vyriešeniu problémov, ktorým naša planéta čelí. 

Domov
Zdieľať
Diskusia