Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. septembra 2020, 19:47
Čas čítania 0:56
Adam Novosad

Ak ti v piatok večer chutil aj voňal rum, nemáš vraj koronavírus. Matovič zdieľa vtip o prebiehajúcej pandémii

NEWS IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

Alternatívne testy na koronavírus prebiehajú (nielen) po celom Slovensku v piatky aj soboty.

Aj predseda vlády musí vedieť zavtipkovať. Zrejme to si povedal Igor Matovič v sobotňajšie popoludnie, keď na svojom facebookovom profile zverejnil status s vtipom o tom, ako v skutočnosti vyzerá pomyselný test na koronavírus.

Matovič pritom v sobotu ráno upozorňoval na sociálnej sieti na nástrahy koronavírusu, ktorý môže mať na niektorých ľudí dlhodobé následky. Najmä mladí ľudia zvyknú vírus zľahčovať. Premiér vyzýval k zodpovednosti a opatrnosti. Iba tak podľa neho budeme žiť relatívne slobodne napriek pandémii.

,))

Posted by Igor Matovic on Saturday, September 19, 2020

Predseda vlády sa však zasmial na vtipe, ktorý zachytáva alternatívnu verziu testu na koronavírus. Už niekoľko mesiacov sa vie, že jedným zo symptómov môže byť strata čuchu a chuti, a tak sa podľa vtipu môžeš otestovať aj sám pomocou niekoľkých panákov rumu.

Ak si k rumu pričuchneš a zacítiš typický alkoholový zápach, máš sa napiť a ak zacítiš aj chuť rumu, potom vraj koronavírus nemáš.

Odporúčané
Dwayne Johnson vytrhol bránu holými rukami, lebo mu nešla elektrina a ponáhľal sa na natáčanie. Opravári sa ho zľakli Dwayne Johnson vytrhol bránu holými rukami, lebo mu nešla elektrina a ponáhľal sa na natáčanie. Opravári sa ho zľakli 19. septembra 2020, 15:08

Osoba vo vtipe si však takto test naordinovala hneď 9-krát a aj keď boli všetky pokusy negatívne, na druhý deň sa necítila najlepšie a niečo na ňu liezlo. Len pre istotu sa tak bude musieť rovnakému testovaniu podrobiť znovu.

Aj premiér si teda zrejme uvedomuje, že piatkové večery nebývajú na Slovensku jednoduché a mnoho na tom nezmenila ani pandémia koronavírusu.

Domov
Zdieľať
Diskusia