Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. septembra 2020, 21:36
Čas čítania 0:58
Viktor Kniš

Boris Kollár sa stretol s Haščákom. Ich verzie dôvodu schôdzky sa líšia. Jeden tvrdí, že kvôli knihe, druhý, že kvôli článkom

POLITIKA BORIS KOLLÁR JAROSLAV HAŠČÁK
Uložiť Uložené

Šéf Penty a hlavný aktér kauzy Gorila sa stretol s predsedom parlamentu Borisom Kollárom v piatok popoludní.

Predseda parlamentu Boris Kollár a šéf finančnej skupiny Penta Jaroslav Haščák sa v piatok stretli na približne 45 minút. Keď sa ich médiá pýtali na dôvody, ich verzie hlavného účelu schôdzky sa výrazne líšili. Ako prvý odišiel zo stretnutia ústavný činiteľ a predseda hnutia Sme Rodina Boris Kollár, ktorý médiám povedal, že chcel s Jaroslavom Haščákom hovoriť kvôli tomu, že do portfólia Penty patria aj médiá, ktoré o ňom písali.

Konkrétne narážal na články týždenníka Plus 7 dní, ktorý písal o jeho komunikácii s transodovou modelkou Paris Nemc. Kollár to považoval za osobný útok, informuje Denník N.

„Ja som sa ho len chcel spýtať či to je cielené a či to išlo z jeho strany. Povedal mi, že to z jeho strany nešlo, v poriadku. Tak mám pocit, že to išlo z nejakých iných strán,“ povedal denníku Boris Kollár. 

Keď sa ho denník pýtal, prečo sa kvôli tejto téme nestretol so šéfredaktorom, povedal, že ho nepozná. S Jaroslavom Haščákom sa vraj stretol prvýkrát, v tom sa ich verzie odpovedí zhodovali. 

Domov
Zdieľať
Diskusia