Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. septembra 2020, 12:04
Čas čítania 1:53
Tímea Krauszová

Captain America Chris Evans nechtiac zverejnil fotku svojho penisu. Celý internet sa mu snaží pomôcť, aby sa už ďalej nešírila

NEWS
Uložiť Uložené

Chris Evans si svoju chybu rýchlo uvedomil, no ľuďom sa aj tak podarilo fotku rozšíriť.

Herec Chris Evans (Capitan America) nechtiac zverejnil intímne fotografie na Instagrame. V príbehoch ukazoval video, kde so svojou rodinou hrá známu spoločenskú hru. Keď video skončilo, vyskočila mu obrazovka s náhľadom fotografií v galérii. Na jednej z nich boli odfotené mužské genitálie, na ďalšej bola jeho tvár s textom „Chráň si tú vagínu“, píše Independent.

Odporúčané
Tenet zarobilo v USA za víkend chabých 7 miliónov dolárov. S veľkými filmami v kinách sa tento rok môžeš rozlúčiť Tenet zarobilo v USA za víkend chabých 7 miliónov dolárov. S veľkými filmami v kinách sa tento rok môžeš rozlúčiť 14. septembra 2020, 10:48

Fotku zmazal, no už bolo neskoro

Samozrejme, herec si príbeh z Instagramu okamžite zmazal, nebol však dosť rýchly a viacerí fanúšikovia si spravili screenshot. Sleduje ho šesť miliónov ľudí a zrejme záber stoporeného penisu neunikol ich pozornosti.

Intímna fotka sa hneď začala šíriť na sociálnych sieťach, zdá sa však, že médiá a aj fanúšikovia sú k Evansovi milosrdní. Nielenže sa vyhol negatívnym komentárom, ale používatelia doslova zasypali Twitter inými fotkami herca, aby sa k tej pôvodnej nebolo také jednoduché dostať.

Viacerí ľudia apelujú na fanúšikov, aby už fotku nezdieľali a rešpektovali hercovo súkromie. Pridávajú napríklad fotky Evansa s jeho psom alebo rôzne zábery z filmov, v ktorých účinkoval. Do debaty sa zapojil aj jeho kolega Mark Ruffalo (Avengers), ktorý na Twitteri obhajoval Evansovu chybu: „Brácho, kým je Trump v úrade, nič, čo urobíš, ťa nemôže zahanbiť. Vidíš? Všetko zlé je na niečo dobré.“

Z incidentu si podobne robí srandu aj Scott Evans, Chrisov brat a tiež herec. „Včera som nebol na sociálnych sieťach. Čo mi ušlo?“ napísal a vyslúžil si takmer stotisíc lajkov v čase písania článku.

Takéto správanie fanúšikov je pomerne unikátne. Fotky sa zvyčajne dostávajú online veľmi ľahko a najmä v prípade žien ich sprevádza ostrá kritika. Nevyhnú sa ani nadávkam a najčastejšie sa k celej veci vyjadrujú aj ich partneri. Ani tentokrát takéto hlasy nechýbajú, no v mori príspevkov sa jednoducho ľahko stratia. Sám Evans sa zatiaľ k incidentu nevyjadril.

Domov
Zdieľať
Diskusia