Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. septembra 2020, 13:27
Čas čítania 1:12
Dominik Vetrák

Warner Bros. odložilo Wonder Woman 1984 o 2 mesiace. Film uvidíme až pred Vianocami a Dunu možno až v roku 2021

FILMY A SERIÁLY WONDER WOMAN 2
Uložiť Uložené

Wonder Woman 2 dorazí do kín na Vianoce.

To, čo sme avizovali ešte pred tržbami Tenetu a následne aj v niekoľkých ďalších článkoch, sa stalo skutočnosťou. Warner Bros. odkladá očakávanú premiéru Wonder Woman 1984, a to o viac ako 2 mesiace. Z pôvodného dátumu 2. október sa razom stal 25. december. Wonder Woman 2 uvidíme v kinách deň po Vianociach a týždeň po Dune od Denisa Villeneuvea.

Odporúčané
Filmy o Batmanovi boli vždy nezabudnuteľné. Týchto 10 zaujímavostí o nich (možno) ani len netušíš Filmy o Batmanovi boli vždy nezabudnuteľné. Týchto 10 zaujímavostí o nich (možno) ani len netušíš 29. augusta 2020, 17:09

Oba filmy patria pod Warner Bros., a tak je na mieste otázka, prečo ich poštve proti sebe. V súčasnej dobe je úplne jedno, o aký blockbuster ide. Ak budú súčasne premiérovať dva veľkofilmy, navzájom sa budú okrádať o tržby. Situácia je úplne iná ako pred rokom, kedy sme počas decembra videli miliardové tržby Star Wars a Jumanji, ktoré od seba premiérovali len 15 dní. V tomto prípade by to bolo len týždeň. 

Domov
Zdieľať
Diskusia