Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. septembra 2020, 10:55
Čas čítania 0:50
Viktor Kniš

Novak Djokovič reaguje na vylúčenie z US Open po tom, čo nechtiac napálil loptičku do krku rozhodkyne

NEWS NOVAK DJOKOVIĆ
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Novak Djokovič nedohral aktuálne US Open, do ktorého bol nasadený ako turnajová jednotka.

Nasadenú jednotku Novaka Djokoviča diskvalifikovali organizátori podujatia US Open kvôli tomu, že vo vypätej situácii odpálil loptičku mimo kurtu, pričom si nedal pozor a neúmyselne zasiahol čiarovú rozhodkyňu.  

„Rozhodca vylúčil Novaka Djokoviča na základe pravidiel US Open za nebezpečné a bezohľadné odpálenie loptičky z kurtu. Keďže ho diskvalifikovali, príde o všetky body do renkingu aj prémie, navyše dostane pokutu zodpovedajúcu závažnosti previnenia," píše sa v oficiálnom stanovisku organizátorov. 

 
Novak Djokovič v tomto roku zatiaľ neprehral a suverénne si išiel po 18. grandslam, ktorý dnes už s určitosťou nezíska. K situácii sa po pár hodinách od vyradenia z prestížnej súťaže vyjadril aj na svojom instagramovom profile. „Z tejto situácie som sklamaný. Našťastie je rozhodkyňa v poriadku a už sa cíti lepšie. Veľmi ma mrzí, že som jej spôsobil bolesť. Nebolo to správne, ale nespravil som to úmyselne,“ napísal.

Domov
Zdieľať
Diskusia