Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
4. septembra 2020, 22:59
Čas čítania 0:22
Miriam Rumanková

Slovensko podľahlo Česku 1:3 v prvom kole Ligy národov

NEWS ČESKO FUTBAL SLOVENSKO UEFA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Coufal, Dočkal a Krmenčík zariadili víťazstvo pre Čechov.

Dnes večer sa odohralo ďalšie kolo druhého ročníka Ligy národov. V zápase sme sledovali Slovensko proti Česku. Na bratislavskomTehelnom poli sme prehrali 1:3 a tak Slovenský národné futbalové mužstvo neúspešne vstúpilo do súťaže.

Slovenské mužstvo poznamenala pandémia koronavírusu, pre ktorú v slovenskom tíme chýbal Marek Hamšík,Albert Rusnák a Ján Greguš. 

Liga národov je projekt UEFA. Ide o nápad vytvoriť prestížnu ligu, kde sa stretnú vyrovnané reprezentácie, aby si diváci mohli užiť kvalitné zápasy. Výkonnostné kategórie nám umožňujú sledovať rovnocenné medzištátne zápasy. Slováci sa nachádzajú v lige B v druhej skupine spolu s Českom, Izraelom a Škótskom.  

Odporúčané
Futbalový Slovan nemohol hrať na Faerských ostrovoch kvôli koronavírusu v tíme. Domáce testy však hlásia negatívne výsledky Futbalový Slovan nemohol hrať na Faerských ostrovoch kvôli koronavírusu v tíme. Domáce testy však hlásia negatívne výsledky 24. augusta 2020, 13:42
Domov
Zdieľať
Diskusia