Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. septembra 2020, 8:38
Čas čítania 4:34
Viktor Kniš

Zlomil si ruku, pribral a vytrolloval všetkých nepriateľov v rape. Ako sa kráľ marketingu Tekashi pripravuje na vydanie albumu?

Zlomil si ruku, pribral a vytrolloval všetkých nepriateľov v rape. Ako sa kráľ marketingu Tekashi pripravuje na vydanie albumu?
HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Plienka zašpinená od „exkrementov“ je vrchol Tekashiho snahy zaujať fanúšikov a predať čo najviac albumov.

To, čo Tekashi aktuálne stvára na sociálnych sieťach, sa dá vysvetliť len veľmi ťažko. Kým bežný úspešný rapový alebo popový umelec jednoducho napíše na Twitter alebo Instagram dátum vydania albumu a maximálne zverejní jeho grafickú identitu, kontroverzný dúhový Daniel za posledných pár dní pridal desiatky videí.

V niektorých vyzýva svojich oponentov z gangov, aby ho prišli zlikvidovať, v iných sa tvári ako spasiteľ a rozdáva peniaze. Najviac je však tých, v ktorých trolluje svojich rapových súperov.

Odporúčané
Pil C vydáva rozlúčkovú skladbu pre snúbenicu: Napísal som to v mental breakdowne hodinu po tom, čo sa to stalo Pil C vydáva rozlúčkovú skladbu pre snúbenicu: Napísal som to v mental breakdowne hodinu po tom, čo sa to stalo 30. augusta 2020, 19:00

Nedávno Lil Durk zverejnil informáciu, že mu údajne Tekashiho tím ponúkol 3 milióny dolárov, ak bude pokračovať v spore, ktorý začal na skladbe s Drakeom. Ani pre toho nemá 6ix9ine dobrého slova, uvedomuje si však, že by nemalo zmysel obúvať sa do neho.

Tekashi je oficiálne na slobode presne mesiac. Predtým strávil niekoľko týždňov zavretý v jednom dome so sledovacím náramkom na nohe. Teraz je jeho cieľom ukázať svetu, že sa nebojí tých, ktorí by mohli mať záujem zabiť ho kvôli tomu, že svoju slobodu vymenil za obzvlášť dlhé, 15 až 20-ročné tresty pre celý gang Nine Trey. 

Za posledný mesiac sa toho veľa naučili aj tí, ktorí Tekashiho od začiatku podporovali a nevadí im, že porušil pouličný kódex gangov. V prvom rade platí, že stačí niekoľko skúsených ochrankárov a exčlenov tajných služieb, resp. elitných bývalých policajtov NYPD a pocit bezpečia sa dostaví sám.

S ním však klesá obozretnosť a prichádza odvaha, ktorá sa v prípade Tekashiho zmenila na miestami otravnú grotesku, pri sledovaní ktorej sa starší fanúšikovia právom necítia komfortne.  

Pustil sa do Drakea, raperom vraj ponúka milióny, aby s ním beefovali

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 88189 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Akým spôsobom Tekashi promuje svoj najnovší album Tattle Tales
  • Čo už o tomto projekte vieme
  • Prečo má Tekashiho ochranka stále veľa práce
  • S ktorými rapermi mal počas posledných týždňov Tekashi konflikt, a prečo sa po zemi váľal v zašpinenej plienke
  • Či Tekashi príde do Európy
  • Ako si 6ix9ine zlomil ruku
Domov
Zdieľať
Diskusia