Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. augusta 2020, 12:43
Čas čítania 6:10
Dominik Vetrák

Aké filmy nakrúcajú desiati najobľúbenejší a najlepší herci Hollywoodu? #2

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Prinášame pohľad na najbližšie filmy ďalšej desiatky obľúbených hollywoodskych hercov.

Po úspechu prvej časti plníme sľub a prinášame ti ďalšiu desiatku obľúbených hercov a herečiek z Hollywoodu. Aké projekty v súčasnosti nakrúcajú a na aké sa ešte len pripravujú?

Za posledných 6 mesiacov sme veľa o novinkách nepočuli, najskôr totiž treba dokončiť nakrúcania tých filmov, ktoré sa plánovali pred korona krízou. Aj napriek tomu si dnes predstavíme pár desiatok projektov z toho najlepšieho, čo Hollywood ponúka.

Odporúčané
Aké filmy pripravujú a natáčajú 10 najobľúbenejší a najlepší herci Hollywoodu? Aké filmy pripravujú a natáčajú 10 najobľúbenejší a najlepší herci Hollywoodu? 25. júla 2020, 10:15

1. Keanu Reeves

Ešte tento rok Keanu Reevesa uvidíme v komédii Bill and Ted 3. V novemberi sa navyše ukáže ako jedna z hlavných postáv vo videohre Cyberpunk 2077 od tvorcov Zaklínača. Okrem toho sa na plátna vráti aj v kultovej snímke Matrix. 

Matrix 4

Režisérka Lana Wachowski sa po rokoch vracia k Matrixu a spoločne s Keanu Reevesom nakrúcajú nový diel. Samozrejme, nebude chýbať ani comeback Trinity v podaní Carrie-Anne Moss. 

Okrem pôvodných hercov sa v štvrtom pokračovaní kultového filmu predstavia aj nové postavy. Stvárnia ich herci, ako: Priyanka Chopra Jonas, Jessica Henwick, Neil Patrick Harris, Toby Onwumere či Yahya Abdul-Mateen II (poznáš ho z Aquamana či seriálového Watchmen). Špekuluje sa, že Yahya bude hrať mladého Morfea. 

Scenár spoločne s Lanou Wachoski napísali Aleksandar Hemon (seriál Sense8) a David Mitchell (Atlas mrakov). Premiéry sa dočkáme v máji 2022. 



John Wick 4 a 5

Rovnako ako pri Matrixe 4, ani o Johnovi Wickovi 4 a 5 nevieme z hľadiska deja vôbec nič. Môžeme sa však tešiť na špičkovú akciu a choreografiu súbojov, pri ktorej budeme v kine opäť mľaskať. John Wick 4 a 5 by sa mali nakrúcať hneď po sebe. V kinách ich teda uvidíme krátko za sebou, a to v rokoch 2022 a 2023/2024. 


2. Saoirse Ronan

Ammonite

Už v septembri sa obľúbená herečka objaví v snímke Ammonite. Pôjde o romantickú drámu odohrávajúcu sa v Anglicku v roku 1840. Saoirse Ronan stvárni mladú ženu, ktorá sa zamiluje do Kate Winslet, uznávanej paleontologičky. O scenár a réžiu sa postaral Francis Lee (God’s Own Country).

The French Dispatch

Pôjde o špeciálny film preplnený talentovanými hercami od skvelého režiséra Wesa Andersona (Grandhotel Budapest, Isle of Dogs, Fantastic Mr. Fox). V centre príbehu bude hlavná postava -  americký novinár žijúci vo Francúzsku. Budeme sledovať jeho cestu za vytvorením vlastného časopisu, no uvidíme aj ďalšie línie tohto príbehu, ktorých detaily však úplne jasné nie sú. 

 
3. Timotheé Chalamet

Talentovaný herec sa takisto objaví v dráme The French Dispatch. Snímka mala mať pôvodne premiéru na festivale v Cannes, no pre pandémiu koronavírusu ju odložili, a zrejme tak bude zverejnená až budúci rok. 

Ešte viac než na The French Dispatch sa ale, pochopiteľne, tešíme na ďalší Chalametov film. Dune bude obrovským sci-fi blockbusterom od režiséra Dennisa Villeneuva, ktorý do kín dorazí už tento december. Villeneuve ho prirovnáva k Star Wars pre dospelých a náročnejších divákov. 

Odporúčané
Hviezda Timothéeho Chalameta stúpa závratnou rýchlosťou. Talentovaný mladík dobýja Hollywood a chystá úžasné filmy Hviezda Timothéeho Chalameta stúpa závratnou rýchlosťou. Talentovaný mladík dobýja Hollywood a chystá úžasné filmy 15. mája 2020, 13:30

Snímka má neuveriteľne nabité herecké obsadenie. Hlavnou postavou bude Paul Atreides v podaní Timothée Chalameta. Rebecca Ferguson si zahrá jeho matku Lady Jessicu.

Atreides sa s rodinou bude sťahovať z domovskej planéty Caladan na planétu Arrakis, ktorú získali ako léno. Arrakis je domovom najvzácnejšieho zdroja vo vesmíre, zvláštneho korenia, ktoré nazývajú melanž. 

Aké filmy pripravujú a natáčajú 10 najobľúbenejší a najlepší herci Hollywoodu? #2
Zdroj: Warner Bros.

4. Jake Gyllenhaal

The Division

Adaptáciu videohry od Ubisoftu nám doručí Netflix. V hlavnej role sa okrem Jakea objaví aj Jessica Chastain. Scenár napíše Rafe Judkins (Wheel of Time) a réžie sa mal chopiť David Leitch (Deadpool 2). V deji post apo hry sa špeciálne vycvičení agenti zvaní The Division usilujú zachrániť z New Yorku to, čo z neho zostalo po rozšírení sa smrteľnej nákazy.

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 87616 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Aké filmy chystá Robert Downey Jr. či iní herci z Marvelu.
  • Či sa skvelá dvojica Matt Damon a Ben Affleck ešte objaví spolu v jednom filme.
  • Aké filmy chystá sexy Amy Adams, ktorá si okolo prsta omotala aj Supermana.
  • Že Jake Gyllenhaal chystá hneď niekoľko zaujímavých filmov či minisériu. 
Domov
Zdieľať
Diskusia