Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. augusta 2020, 16:40
Čas čítania 0:53
Adam Novosad

„Britský princ miloval, keď ma mohol oblizovať medzi prstami na nohách", tvrdí žena, ktorá mu vraj musela splniť každé želanie

NEWS JEFFREY EPSTEIN
Uložiť Uložené

Stretnutie s britským princom Andrewom podľa nej zabezpečil Jeffrey Epstein.

Zatknutie Ghislaine Maxwell, spriaznenej duše zosnulého finančníka Jeffreyho Epsteina, uviedlo do pohybu kolotoč obvinení. Na odtajnené súdne dokumenty, ktoré teraz uvaľujú na finančníka, samotnú partnerku aj britského princa Andrewa nie najlepšie svetlo, upozorňuje News.com.au.

V súdnych dokumentoch ležal aj rukopis jednej z údajných obetí finančníka. Virginia Giuffre bola podľa dokumentov Epsteinovou „sexuálnou otrokyňou“, ktorú posielal na stretávky s vplyvnými mužmi, aby si mohli užiť jej sexuálne služby. V čase, keď mala odísť na víkend na ranč, kde ju údajne čakal princ Andrew, mala 17 či 18 rokov.

Britský princ miloval, keď ma mohol oblizovať medzi prstami na nohách, tvrdí žena, ktorá mu vraj musela splniť každé želanie
Zdroj: Thorne1983/Wikimedia Commons

Vo svojom priznaní píše, že ju Andrew privítal dotykmi aj objatím. Spoločne strávili niekoľko dní jazdením na koni, plávaním v luxusnom bazéne a najmä masážami. Virginia vraj musela princovi poslúžiť a splniť akékoľvek prianie, čo väčšinou končilo sexom. Napísala, že títo vplyvní muži zvyčajne mávali zvláštne priania a potreby.

V sexuálnom vzťahu, ktorý s ním prežila, podľa nej nebola žiadna intimita, pretože preňho mala byť iba ďalšou ženou a ona ho vnímala ako klienta. Najzvláštnejšie však bolo, že princ Andrew údajne najviac obľuboval, keď mu umožnila oblizovať ju medzi prstami na nohách.

Odporúčané
Jeffrey Epstein znásilňoval stovky neplnoletých dievčat. Dokument na Netflixe odkrýva prípad predátora, ktorého kryla vláda Jeffrey Epstein znásilňoval stovky neplnoletých dievčat. Dokument na Netflixe odkrýva prípad predátora, ktorého kryla vláda 15. júna 2020, 14:43

Za tieto služby jej vraj Jeffrey Epstein zaplatil 1 000 dolárov. Aj keď to nemusí znieť ako veľa, ona uviedla, že vo svojich 17 či 18 rokoch si uvedomovala, že žiadnemu rovesníkovi by niekto nezaplatil toľko peňazí za pár dní práce. Aktivity, na ktoré ju Epstein naviedol, ju síce znechucovali, ale peniaze nakoniec vždy zvíťazili.

Domov
Zdieľať
Diskusia