Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júla 2020, 19:48
Čas čítania 2:14
Dominik Vetrák

Namiesto 3 mesiacov necelé tri týždne. V Hollywoode sa dejú veľké zmeny, nové filmy budú na internete dostupné skôr než doteraz

FILMY A SERIÁLY NOVÉ FILMY V KINÁCH (KINOPROGRAM)
Uložiť Uložené

Namiesto 3 mesiacov budeš čakať len 17 dní, kým budú môcť štúdia predávať svoje nové filmy okrem kín aj na internete.

Collider prichádza s informáciou, že sieť kín AMC a štúdio Universal podpísali významnú dohodu na najbližších pár rokov. AMC povolí Universalu, aby sa ich filmy mohli dostať na VOD (Video on demand – predaj filmov cez internet vo vysokej kvalite) už 17 dní po kino premiére. 

Odporúčané
Universal obišiel kiná a predáva Trolls: World Tour na internete. Zarábajú desiatky miliónov a kiná nechcú premietať ich filmy Universal obišiel kiná a predáva Trolls: World Tour na internete. Zarábajú desiatky miliónov a kiná nechcú premietať ich filmy 1. mája 2020, 16:04

Táto dohoda prišla necelé 3 mesiace po tom, čo AMC vydalo prehlásenie, v ktorom uviedlo, že do budúcna odmietnu premietať filmy od Universalu. Universal totiž namiesto zrušenej kinopremiéry uvoľnil animák Trolls World Tour na VOD, takže si ktokoľvek mohol film požičať na internete na 48-hodín za 19,99 dolárov. Štúdio bolo k tomuto kroku donútené po tom, čo vrazili desiatky miliónov dolárov na reklamnú kampaň, no práve vtedy sa kiná zatvorili všade po svete.

Domov
Zdieľať
Diskusia