Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júla 2020, 21:19
Čas čítania 1:24
Tímea Krauszová

Rozkošný psík z Japonska má lepšie výrazy tváre ako v animákoch. Je aktívny a veselý napriek ťažkej chorobe

NEWS PES ZVIERACIA RÍŠA
Uložiť Uložené

Gen je húževnatý a aktívny Corgi.

To, že niektorým zvieratám sa na Instagrame darí viac ako ľuďom, už dávno vieme. Najmä počas povinnej karantény nám niekedy jednoducho vyčarili úsmev na tvári. Jedným z populárnych psov na sociálnej sieti je aj corgi Gensaku (alebo skrátka Gen), ktorý žije v Japonsku. Sleduje ho už 143-tisíc ľudí a napriek viacerým ochoreniam a zlyhávajúcim obličkám robí jeho majiteľka všetko pre to, aby žil naplnený a kvalitný život.

Má výrazy ako z animovaného filmu

5-ročný corgi žije v japonskej prefektúre Okajama a na Instagrame je aktívny už 5 rokov. Vďaka tomu jeho výrazy ako z animáku prinášajú radosť desiatkam tisícom ľudí.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Corgi_Gen (@genthecorgi) on

Napriek tomu, že sa takmer vždy tvári prekvapene, akoby ho neustále niečo šokovalo, podľa jeho majiteľky je to veľmi pohodový a veselý pes. „Väčšina psov sa asi bojí nemocníc aj salónov, ale Gen bude vrtieť chvostíkom aj na vyšetrovacom stolíku. Miluje aj sestričky,“ povedala pre VICE majiteľka menom Chikomaru. 

Domov
Zdieľať
Diskusia