Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júla 2020, 10:18
Čas čítania 0:40
Dominik Vetrák

Remake prvej Mafie odhalil gameplay! Hra spája to najlepšie zo všetkých troch dielov

NEWS
Uložiť Uložené

Mafia: Definitive Edition vyjde 25. septembra.

Dlho sme sa báli, ako bude vyzerať gameplay remaku Mafie od Hangar 13, štúdia, ktoré vytvorilo Mafiu 3. Remastery dvojky a trojky sa im vôbec nepodarili, no všetok strach je po videu nižšie preč.

Prihovára sa nám v ňom prezident štúdia Haden Blackman a vysvetľuje, ako remake pripravili. Hru prerobili od základov vrátane lokácií a cutscén, ktoré natočili s novými hercami.

Odporúčané
Recenzia: Ghost of Tsushima je najkrajšou hrou tejto generácie. Ako samuraj sa nebudeš vedieť odlepiť od ostrova plného Mongolov Recenzia: Ghost of Tsushima je najkrajšou hrou tejto generácie. Ako samuraj sa nebudeš vedieť odlepiť od ostrova plného Mongolov 14. júla 2020, 16:08

Postavy dostanú rozšírené príbehy – mesto Lost Heaven bude oveľa bohatšie, živšie a rozmanitejšie. Gro originálu ostane zachované, no tvorcovia viac rozvinú vzťah medzi Morellom a Salierim či Tommym a jeho láskou Sarah. Dej tak bude dávať väčší zmysel a my sa už nevieme dočkať, ako do neho znova zapadneme. 

V hre bude aj pár misií navyše. Tvorcovia sľubujú vyše 20 úloh, pričom jednotka ich mala okrem prológu a epilógu 21. Zdá sa, že v remaku ich bude len o čosi viac. Mafia: Definitive Edition vyjde na PC, Xbox One a PS4 už 25. septembra, a to za 40 eur. Hra bude dostupná aj v českom dabingu, pričom Tommyho znova nadabuje Marek Vašut.

Domov
Zdieľať
Diskusia