Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júla 2020, 18:54
Čas čítania 0:49
Dominik Vetrák

Palm Springs je obrovský hit, ktorý trhá rekordy. Jeden z najlepších filmov roka sa stal najsledovanejším filmom na Hulu

FILMY A SERIÁLY PALM SPRINGS
Uložiť Uložené

Palm Springs je na Hulu obrovským trhákom. Tento film musíš vidieť.

Palm Springs trhá na Hulu rekordy, píše portál  IndieWire. Sci-fi romantická komédia mala najväčší počet divákov za premiérový víkend.  To určite teší aj Andyho Samberga, ktorý si okrem hlavnej úlohy strihol aj rolu producenta.

Ide už o druhý rekord, ktorý Palm Springs pokoril. Pred pár mesiacmi sa stal najdrahším filmom festivalu Sundance. NEON a Hulu kúpili distribučné práva za rekordných 17,5 milióna... a 69 centov. Bol to Sambergov nápad, aby predošlý rekord prekonali práve o tých pár centov.

Odporúčané
10 najočakávanejších komédií a animovaných filmov roka 2020 10 najočakávanejších komédií a animovaných filmov roka 2020 12. januára 2020, 9:31

O Palm Springs sa hovorilo ako o výbornom letnom filme plnom skvelého humoru, sympatických postáv a funkčného sci-fi elementu. Dnes už vieme, že sme dostali presne to a ešte viac. Dej zachytáva mladého a odviazaného Nylesa (Samberg), ktorý na svadbe stretáva sympatickú dievčinu menom Sarah (Cristin Milioti).

Začínajú si spolu užívať pekný večer, keď sa v tom zomelie niečo šialené. Sarah sa na druhý deň zobúdza, no zisťuje, že prežíva včerajšok úplne odznova. Dostala sa totiž do rovnakej časovej slučky, v akej je Nyles už dlhú dobu. Ide o variáciu na Groundhog Day, kedy sa čas neposunie ďalej, kým dotyční neurobia v živote niektoré veci správne.

Snímka ponúkla originálne spracovanie sci-fi námetu. Divákov si získala dobre napísanými postavami a premyslenými dialógmi. Ide o jeden z najlepších filmov tohto roka, ktorý si nesmieš nechať ujsť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia