Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
12. januára 2020, 9:31
Čas čítania 5:48
Barbara Leschingerová

10 najočakávanejších komédií a animovaných filmov roka 2020

10 najočakávanejších komédií a animovaných filmov roka 2020
Zdroj: Disney/Pixar
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nechaj sa strhnúť akčnými komédiami a dojímavými animovanými filmami, ktoré ťa budú sprevádzať rokom 2020.

Ak si pravidelným návštevníkom nášho webu, istotne ti neunikli filmové články, ktorými sme ti predstavili, čo nás čaká a neminie v roku 2020. Zoznámili sme ťa s najzaujímavejšími horormi, neznámymi snímkami a zostavili sme 50-tku najočakávanejších filmov tohto roka. 

 
Sériu preview článkov ukončíme výberom najočakávanejších komédií a animovaných snímok, pri ktorých nebude núdza o zábavu či dojímavé scény. Čaká ťa množstvo návratov obľúbených postáv a, samozrejme, aj niekoľko úplne nových príbehov. Podobne ako zhodnotenie roka 2019 z pohľadu najlepších komédií a animákov, aj predstavenie roka 2020 rozdelíme na 5 miest pre animáky a 5 pre komédie.

Odporúčané
10 najočakávanejších hororov roka 2020 10 najočakávanejších hororov roka 2020 5. januára 2020, 17:31

The Lovebirds (réžia: Michael Showalter)

Mladý pár sa ocitne na pokraji rozpadu ich vzťahu, no v tom sa nechtiac zapletie do záhadnej vraždy. Keď sa priblížia k očisťovaniu ich mien a k riešeniu prípadu, musia zistiť ako ich vzťah môže prežiť túto noc.
 
Režisér Michael Showalter sa po vydarenej komédii The Big Sick púšťa do komediálnej krimi drámy The Lovebirds. V hlavnej úlohe je opäť  herec Kumail Nanjiani, a po jeho boku si zahrajú Issa Rae a Anna Camp. Komédia poputuje do amerických kín 3. apríla (duben) a my by sme si ju mali vychutnať 11. júna (červen) 2020.  



Ghostbusters: Afterlife (réžia: Jason Reitman)

Po neúspešnej ženskej verzii Krotiteľov duchov prichádza ďalší pokus v podobe nového príbehu, ktorý nadviaže na pôvodné filmy a prinesie staré známe tváre ako Bill Murray, Dan Aykroyd a Sigourney Weaver.
 
Slobodná matka Callie prichádza so svojimi deťmi Trevorom a Phoebe do malého mestečka, aby prevzala statok po mŕtvom otcovi. Členovia rodiny sú potomkovia Egona Spenglera, jedného z pôvodných Ghostbusters, ktorý im zanechal tajné dedičstvo.
 
Režisér Jason Reitman sa vydal po stopách svojho otca Ivana Reitmana, ktorý nakrútil pôvodné dva komediálne filmy o krotiteľoch duchov. V akčnej komediálnej dráme Ghostbusters: Afterlife si taktiež zahrajú Paul Rudd, Carrie Coon, Finn Wolfhard a Mckenna Grace. Premiéra je naplánovaná na 9. júla (červenec) 2020. 

Free Guy (réžia: Shawn Levy)

Hercovi Ryanovi Reynoldsovi sa v komediálnom žánri naozaj darí a bude tomu tak aj tento rok, pretože ho uvidíš hneď v dvoch zábavných filmoch, ktoré rozhodne stoja za zmienku.
 
V akčnej komédii Free Guy sa dostaneme do virtuálneho sveta, v ktorom jeden bankár zistí, že sa stal súčasťou open-world videohry s názvom Free City. Keď sa hra dostane do rúk zlomyseľných developerov, je na Guyovi, aby sa z náhodného diváka stal skutočným hrdinom.
 
Réžiu si zobral na starosti Shawn Levy, producent seriálu Stranger Things, ktorý napríklad nakrútil akčnú drámu Real Steel alebo komédiu The Internship. Levy priviedol do filmu aj dve seriálové hviezdy, ako Jodie Comer (Killing Eve) a Joea Keeryho (Stranger Things). Komédia Free Guy by mala  do našich kín doraziť  ako letný blockbuster 9. júla (červenec) 2020. 

Bill & Ted Face the Music (réžia: Dean Parisot)

2020 je rok návratov aj pre dvojicu Bill a Ted, ktorí zabávali divákov koncom 80-tych a začiatkom 90-tych rokov bláznivými cestami časopriestorom. Svoje dobrodružstvá začínali ako mladí rockeri, ale v očakávanom návrate sa z nich stanú oteckovia v strednom veku, ktorí sa znovu pokúsia zachrániť svet svojou hudbou. 

Domov
Zdieľať
Diskusia