Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júla 2020, 21:46
Čas čítania 0:39
Dominik Vetrák

Crash Bandicoot mieri na mobily. Zábavný trailer odhaľuje hru, pri ktorej na záchode presedíš celé hodiny

TECH
Uložiť Uložené

Crash Bandicoot: On the Run! bude dostupné na iOS a Android.

Activision potvrdzuje príchod mobilnej Crash Bandicoot hry. Nesie podtitul On the Run! a dostupná by mala byť na iOS a Android v priebehu tohto roka. Pôjde o endless runner, a teda nekonečnú hru, v ktorej bude Crash utekať smerom dopredu a ty sa budeš musieť vyhýbať rôznym prekážkam a bojovať s bossmi. Okrem toho ťa ale čaká množstvo klasických levelov so začiatkom a koncom. Spokojné tak budú oba tábory mobilných hráčov.

Odporúčané
Recenzia: Iron Man VR je jedným z najlepších herných zážitkov vo virtuálnej realite. Hra od PlayStation ti vyrazí dych Recenzia: Iron Man VR je jedným z najlepších herných zážitkov vo virtuálnej realite. Hra od PlayStation ti vyrazí dych 8. júla 2020, 12:32

Vzhľadom na to, že ide o hru od Activision, môžeme očakávať aj všelijaké mikrotransakcie a možnosti, ako si vylepšovať schopnosti či dokonca základňu, ktorá je spomenutá na jednom z obrázkov. Hra sa bude hrať vo vertikálnej polohe. Levely budú zrejme menšie a hlavne užšie ako v prvých hrách.

Domov
Zdieľať
Diskusia