Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júla 2020, 13:14
Čas čítania 0:46
Adam Novosad

Z Bratislavy od piatka vycestuješ do Chorvátska každý deň. RegioJet pridáva spoje, doteraz predal okolo 40-tisíc lístkov

NEWS CHORVÁTSKO
Uložiť Uložené

Letná dovolenka vlakom prilákala tento rok množstvo záujemcov.

Letná linka spoločnosti RegioJet z Prahy do Chorvátska neustále naberá na popularite aj napriek tomu, že počet prípadov koronavírusu u nás aj v okolitých krajinách stúpa. Spoločnosť tak vo štvrtok oznámila, že od piatka 10. júla bude linka premávať ešte intenzívnejšie, a to rovno každý deň, informuje Denník E.

Odporúčané
V utorok odišiel prvý vlak do Chorvátska, niektorí si zbalili viac rúšok ako ponožiek V utorok odišiel prvý vlak do Chorvátska, niektorí si zbalili viac rúšok ako ponožiek 1. júla 2020, 10:51

Z Bratislavy sa tak do Chorvátska a Slovinska dostaneš denne, čo je podľa RegioJetu reakciou na obrovský dopyt.

V uplynulých dňoch sa pritom českým cestujúcim skomplikovala situácia pri prejazde Slovinskom, ktoré dočasne Česko umiestnilo na zoznam rizikových krajín, ale rokovania oboch vlád prispeli k opätovnému zaradeniu Českej republiky medzi bezpečné štáty.

Od začiatku júla, kedy vlaky premávajú, vyslal RegioJet do Chorvátska zatiaľ štyri súpravy. Všetky boli plne vypredané aj napriek tomu, že dosahovali kapacitu až 560 cestujúcich, a celkovo sa zatiaľ na letnú dovolenku vlakom predalo okolo 40-tisíc lístkov.

Domov
Zdieľať
Diskusia